SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02/04/2018, 10:53 AM   #1
BYTH100
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Reputation: 0
Default 0.3.DL R1 Client Issues

Basically, when I'm trying to log in to a server, before I put my code, a message pops:
"Framemode name was too long (26). Samp must exit."
I tried to re-install SAMP. Nothing happened. I tried to have 2 different files, on one installed 0.3.8 client and in the other file, 0.3.DL R1 client. Nothing happened. I tried to re-install all of my modes. Still nothing, please help me..
BYTH100 is offline   Reply With Quote
Old 04/04/2018, 12:04 PM   #2
insus100
Big Clucker
 
insus100's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Pa k kieres saber eso jaja salud2
Posts: 98
Reputation: 3
Default Re: 0.3.DL R1 Client Issues

What nickname you use ingame?
__________________

Join Discord!

insus100 is offline   Reply With Quote
Old 04/04/2018, 12:20 PM   #3
aoky
Huge Clucker
 
aoky's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Ireland
Posts: 493
Reputation: 136
Default Re: 0.3.DL R1 Client Issues

You have some sort of a mod, possibly vehicle/skin mod that uses a frame name larger than the game's internal buffer.

Figure out the mod and remove it.
__________________
owner/developer @ koky's deathmatch
aoky is offline   Reply With Quote
Old 04/04/2018, 12:56 PM   #4
Spydah
Gangsta
 
Spydah's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: The Netherlands
Posts: 727
Reputation: 749
Default Re: 0.3.DL R1 Client Issues

Most likely these are vehicle mods.
Best way to check which it is, re-install them one by one and see which is bugging.
__________________

Sexy isn't she?
I don't like +REP askers.
Spydah is offline   Reply With Quote
Old 09/04/2018, 07:41 PM   #5
BYTH100
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: 0.3.DL R1 Client Issues

Quote:
Originally Posted by insus100 View Post
What nickname you use ingame?
It's a short RP name, Orestis_Dukaj.
BYTH100 is offline   Reply With Quote
Old 09/04/2018, 07:54 PM   #6
BYTH100
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2018
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: 0.3.DL R1 Client Issues

Quote:
Originally Posted by Spydah View Post
Most likely these are vehicle mods.
Best way to check which it is, re-install them one by one and see which is bugging.
I'm pretty sure I don't have any file with mods. I deleted the file from gamemodding which I had inside there all the mods. Does that include CLEO? Should I delete it?
BYTH100 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
issues with the client jaycrooks Client Support 1 25/05/2014 12:33 AM
Issues with my SA MP client downloading please help. Schmidter Client Support 4 25/03/2013 06:53 PM
Connection Issues - Client Kieren Bug Reports 2 15/06/2011 11:39 AM
Connection Issues with Client Kieren Client Support 2 09/05/2011 02:48 PM


All times are GMT. The time now is 09:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.