SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/06/2014, 12:15 AM   #1
Teemo
Big Clucker
 
Teemo's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: SA-MP
Posts: 90
Reputation: 4
Default Bug when server starts

When the server starts, after few minutes something happen and it bug the gamemode...No command works and When you speak on the general chat, it sends to all players and the gamemode closes...Like There's no gamemode!

(SORRY FOR BAD ENGLISH)
__________________
Teemo is offline   Reply With Quote
Old 07/06/2014, 12:24 AM   #2
SAMProductions
Huge Clucker
 
SAMProductions's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: /System32/
Posts: 414
Reputation: 27
Default Re: Bug when server starts

Dude, did you change the following line on your server.cfg :-
Code:
gamemode0 grandlarc 1
Change it to your original Gamemode Name, like for example :-
Code:
gamemode0 YOUR_GAMEMODE_NAME 1
Make sure that you don't have any kind of Errors after the Compilation of your Script, and make sure that you've downloaded all the plugins and includes that is required to access your gamemode.
__________________


RAGE Paradise [CNR/CTF/RACE/FREEROAM/PARKOUR/ZOMBIE
•• Call Of Duty - BattleZone 2050 •• (0.3z)




Life is like riding a Bicycle,
You don’t fall off unless you plan to stop peddling.

We Are Anonymous, We Are Legions, We Do Not Forgive, We Do Not Forget, Expect Us.
SAMProductions is offline   Reply With Quote
Old 07/06/2014, 12:36 AM   #3
Teemo
Big Clucker
 
Teemo's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: SA-MP
Posts: 90
Reputation: 4
Default Re: Bug when server starts

[QUOTE=SAMProductions;3067690]Dude, did you change the following line on your server.cfg :-
Code:
gamemode0 grandlarc 1
Change it to your original Gamemode Name, like for example :-
Code:
gamemode0 YOUR_GAMEMODE_NAME 1

You don't know what i mean...
The server starts fine but after minutes it stops working or something like that but the server doesn't shut down! but the gamemode does...No command works "SERVER:UNKNOWN COMMAND"
__________________
Teemo is offline   Reply With Quote
Old 07/06/2014, 12:40 AM   #4
SAMProductions
Huge Clucker
 
SAMProductions's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: /System32/
Posts: 414
Reputation: 27
Default Re: Bug when server starts

[quote=Teemo;3067698]
Quote:
Originally Posted by SAMProductions View Post
Dude, did you change the following line on your server.cfg :-
Code:
gamemode0 grandlarc 1
Change it to your original Gamemode Name, like for example :-
Code:
gamemode0 YOUR_GAMEMODE_NAME 1

You don't know what i mean...
The server starts fine but after minutes it stops working or something like that but the server doesn't shut down! but the gamemode does...No command works "SERVER:UNKNOWN COMMAND"
That problem looks familiar to me and happened in my server also.
__________________


RAGE Paradise [CNR/CTF/RACE/FREEROAM/PARKOUR/ZOMBIE
•• Call Of Duty - BattleZone 2050 •• (0.3z)




Life is like riding a Bicycle,
You don’t fall off unless you plan to stop peddling.

We Are Anonymous, We Are Legions, We Do Not Forgive, We Do Not Forget, Expect Us.
SAMProductions is offline   Reply With Quote
Old 07/06/2014, 12:52 AM   #5
Teemo
Big Clucker
 
Teemo's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: SA-MP
Posts: 90
Reputation: 4
Default Re: Bug when server starts

Got any solutions then?
__________________
Teemo is offline   Reply With Quote
Old 07/06/2014, 12:55 AM   #6
SAMProductions
Huge Clucker
 
SAMProductions's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: /System32/
Posts: 414
Reputation: 27
Default Re: Bug when server starts

Quote:
Originally Posted by Teemo View Post
Got any solutions then?
I don't know how did i solved this kind of problem.
__________________


RAGE Paradise [CNR/CTF/RACE/FREEROAM/PARKOUR/ZOMBIE
•• Call Of Duty - BattleZone 2050 •• (0.3z)




Life is like riding a Bicycle,
You don’t fall off unless you plan to stop peddling.

We Are Anonymous, We Are Legions, We Do Not Forgive, We Do Not Forget, Expect Us.
SAMProductions is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server crashes right when it starts? Grooty Scripting Help 6 08/07/2013 09:55 PM
Server Starts up in like 20mins. RichBoy Server Support 2 04/04/2012 08:10 PM
SA-MP Server Starts Up By PHP Great!... But... AustinJ Server Support 9 21/09/2011 10:55 PM
How to get script that starts EXACTLY when an NPC's path starts MisterTickle Scripting Help 11 18/09/2011 09:03 AM
Starts SP when joining a server Pwnforwildy Client Support 6 16/08/2010 12:28 PM


All times are GMT. The time now is 09:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.