SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/10/2012, 11:49 AM   #1
Yuripe
Little Clucker
 
Yuripe's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: France
Posts: 24
Reputation: 10
Exclamation Forum bug with [pawn][/pawn] BBCODE

Hello,

We also know that the search function on the wiki is bugued but now there is a second major bug on the sa:mp website.

The BBCODE [pawn][./pawn] on the forum are a bit bugued, to be more efficient the syntax-higliting of tis BBCODE doesn't work anymore so our codes are unreadable when posted in the forum.

I think, sa:mp website do need a tiny update to fix some bugs.

First, i think your vBuletin licence allow you to update it without paying again (i'm not sure).
Second, Wiki-software have to be updated (Media-wiki is free and easy to update).

PS: Sorry for my bad english.
__________________

«Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe.»
Albert Einstein

«Le nationalisme est une maladie infantile. C'est la rougeole de l'humanité.»
Albert Einstein

«Ceux qui aiment marcher en rangs sur une musique : ce ne peut être que par erreur qu’ils ont reçu un cerveau, une moelle épinière leur suffirait amplement.»
Albert Einstein




Yuripe is offline  
Old 06/10/2012, 11:52 AM   #2
Glint
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Forum bug with [pawn][/pawn] BBCODE

Yes i also think they should be updated.

The pawn tags is no big deal for me, but the wiki search function is important.

I think SAMP is falling apart. ;(
 
Old 06/10/2012, 12:04 PM   #3
Mark™
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Forum bug with [pawn][/pawn] BBCODE

Shows the format of code instead.
 
Old 06/10/2012, 12:11 PM   #4
JaKe Elite
High-roller
 
JaKe Elite's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Philippines
Posts: 3,708
Reputation: 489
Default Re: Forum bug with [pawn][/pawn] BBCODE

Yeah, i notice this one too few hours ago.
I check the code,
On First i thought i use [ code ] [ /code ] but when i check the post i'm using [ pawn ] [ /pawn ]
need to fix this..
__________________
Discord: Cipher#7353
__________________


Server IP: Click me | Discord: Click me

You challenged us, What you want is what you get.
JaKe Elite is offline  
Old 06/10/2012, 12:58 PM   #5
dugi
Beta Tester
 
Join Date: Jun 2007
Location: Poland
Posts: 2,350
Reputation: 862
Default Re: Forum bug with [pawn][/pawn] BBCODE

Please see http://forum.sa-mp.com/showthread.ph...92#post2155992
__________________
dugi is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
BBCode: PAWN ? Narushi General 8 28/10/2012 07:58 PM
[HELP] [pawn][/pawn] bbcode for phpbb3 Kasura Help Archive 4 20/11/2010 04:35 AM


All times are GMT. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.