SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05/08/2013, 01:26 PM   #1
RALL0
Huge Clucker
 
Join Date: May 2013
Posts: 246
Reputation: -2
Default Change ped move?

Hey guys I'm using the CJ ped move how can I change it for a certain player, so the player gets the standard pedmove?
RALL0 is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2013, 01:51 PM   #2
AdamCooper
Banned
 
Join Date: Oct 2011
Location: Israel
Posts: 201
Reputation: 7
Default Re: Change ped move?

You can use this filterscript :
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=382564
"Created by Zack Larson"
AdamCooper is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2013, 04:25 PM   #3
Konstantinos
Spam Machine
 
Konstantinos's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 11,828
Reputation: 1401
Default Re: Change ped move?

Quote:
Originally Posted by AdamCooper View Post
You can use this filterscript :
http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=382564
"Created by Zack Larson"
I think it's only a filterscript for the walking styles, applying animations only.

@RALL0 You cannot set a player's movement, unless you re-applying animations all the time but that would cause lag and it wouldn't be accurate.
__________________
Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.

[Tutorial] How to use SQLite
[FilterScript] Tune System
Konstantinos is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2013, 04:31 PM   #4
Necip
Huge Clucker
 
Necip's Avatar
 
Join Date: May 2011
Posts: 334
Reputation: 25
Default Re: Change ped move?

Quote:
Originally Posted by Konstantinos View Post
I think it's only a filterscript for the walking styles, applying animations only.

@RALL0 You cannot set a player's movement, unless you re-applying animations all the time but that would cause lag and it wouldn't be accurate.
This OR

You can set that when a player holds down Left ALT it applies the ped walk you want to use and when he releases LALT it stops it.
__________________


Necip is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2013, 06:39 PM   #5
Luke_James
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2011
Location: in limbo
Posts: 398
Reputation: 8
Default Re: Change ped move?

Look under "OnGameModeInit();" and remove the line that says 'UsePedAnims();' and everyone will have the pedestrian walk and running style.
Luke_James is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Replace a car without moving, change speed, change the angle Justinlol Help Archive 5 14/08/2011 02:41 PM
move object wiht command then auto move back slymatt Help Archive 8 25/07/2011 01:27 AM
Little stupid question, but how to change the topic title? It doesn't change when I edit the first post Mean Everything and Nothing 6 29/01/2011 03:29 PM
[HELP] change move skin rheroking Help Archive 2 09/01/2010 04:58 PM
Want to move Presence in the LV Where to change uplovethai Help Archive 0 06/11/2009 02:57 AM


All times are GMT. The time now is 05:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.