SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11/09/2013, 10:48 PM   #1
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default player location for cops and robbers?

hi can i get any thing that shows me the last location u went before you enter a shop ? for cops and robbers

like
pawn Code:
format(string,sizeof(string),"[WARNING] susbect %s has started to rob burger shop at %s with wanted level %d sent units to there,over",GetName(playerid),last zone before he enters the shop here,GetPlayerWantedLevel(playerid));
SendCopMessage(string);
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2013, 11:07 PM   #2
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

any one help please
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 11/09/2013, 11:59 PM   #3
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

help please please :S
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 12:07 AM   #4
Pottus
High-roller
 
Pottus's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,885
Reputation: 1337
Default Re: player location for cops and robbers?

You'll need some area checking, but it should be known when the player enters a building where that player is.
Pottus is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 12:25 AM   #5
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

yeah i know what u mean but can u give me any example script please?
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 09:59 AM   #6
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

bumb!
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 10:34 AM   #7
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

81 views and no new reply? i am using a_zones please help i just want something to save location before any one enter a shop
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 05:50 PM   #8
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

bumb :S :S
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 05:57 PM   #9
Konstantinos
Spam Machine
 
Konstantinos's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 11,828
Reputation: 1401
Default Re: player location for cops and robbers?

Then use GetPlayer2DZone function to get the name of the place and format it to the message.
__________________
Life is like riding a bicycle. To keep your balance, you must keep moving.

[Tutorial] How to use SQLite
[FilterScript] Tune System
Konstantinos is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2013, 05:57 PM   #10
ethhackerman
Big Clucker
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: player location for cops and robbers?

any example code please?
ethhackerman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Cops & Robbers - Player ID not found Coverdale0 Scripting Help 5 20/09/2012 06:52 PM
Cops and Robbers iOmar Scripting Help 2 26/03/2012 07:50 PM
cops and robbers davocollo Help Archive 1 25/01/2011 09:04 AM
Cops and Robbers DRIFT_HUNTER Everything and Nothing 10 20/08/2010 03:03 PM


All times are GMT. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.