SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/05/2009, 12:04 PM   #1
-eXo
Big Clucker
 
-eXo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 140
Reputation: 0
Default object editor

Is there an in game object editor which lets me save the cords/angles to a file?. I've tried Medit but it doesn't save the cords to a file and MTA doesn't work for me.
-eXo is offline  
Old 19/05/2009, 12:07 PM   #2
Weirdosport
High-roller
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,293
Reputation: 0
Default Re: object editor

There is one by breadfish and one by seif, they're not difficult to find using the search facility
Weirdosport is offline  
Old 19/05/2009, 04:07 PM   #3
-eXo
Big Clucker
 
-eXo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 140
Reputation: 0
Default Re: object editor

I have searched, the one by breadfish isn't working and I can find the one by Seif.
-eXo is offline  
Old 19/05/2009, 05:14 PM   #4
Correlli
Godfather
 
Correlli's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Slovenia
Posts: 6,340
Reputation: 365
Default Re: object editor

Quote:
Originally Posted by -eXo
I have searched, the one by breadfish isn't working.
It's working, you need to know how to use it.
Correlli is offline  
Old 19/05/2009, 05:36 PM   #5
-eXo
Big Clucker
 
-eXo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 140
Reputation: 0
Default Re: object editor

Quote:
Originally Posted by Don Correlli
Quote:
Originally Posted by -eXo
I have searched, the one by breadfish isn't working.
It's working, you need to know how to use it.
I do know how to use it....
-eXo is offline  
Old 19/05/2009, 05:39 PM   #6
Weirdosport
High-roller
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 1,293
Reputation: 0
Default Re: object editor

Then you shouldn't have a problem because it does work.. You can't be using any other FS's with objects in them at the same time though, as the objects wont save if you do.
Weirdosport is offline  
Old 19/05/2009, 05:45 PM   #7
-eXo
Big Clucker
 
-eXo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 140
Reputation: 0
Default Re: object editor

I create an object called "door1"
When I try to select object "door1" it says object not found.
-eXo is offline  
Old 19/05/2009, 05:47 PM   #8
Correlli
Godfather
 
Correlli's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Slovenia
Posts: 6,340
Reputation: 365
Default Re: object editor

Quote:
Originally Posted by -eXo
I create an object called "door1"
When I try to select object "door1" it says object not found.
Do you have breadfish.txt or object_editor.txt (i'm really not sure how it's called, check in the .pwn file) in your scriptfiles?
Correlli is offline  
Old 19/05/2009, 06:06 PM   #9
-eXo
Big Clucker
 
-eXo's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 140
Reputation: 0
Default Re: object editor

Yes, I do.
-eXo is offline  
Old 19/05/2009, 06:12 PM   #10
Correlli
Godfather
 
Correlli's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Slovenia
Posts: 6,340
Reputation: 365
Default Re: object editor

Then i'm not sure what you're doing wrong, it works fine with me. Try to download it from somewhere else and compile and then try.
Correlli is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS] In Game Object Editor [0.3] - All object list into menu - By Breadfish [BR]Allan Filterscripts 148 18/07/2014 10:45 PM
Object Editor jplant01 Help Archive 1 25/10/2009 05:27 PM
Object Editor[Help] [DD]FlameOFDeath Help Archive 6 26/07/2009 07:07 PM
[Help]Object Editor [DD]FlameOFDeath Help Archive 9 26/07/2009 12:41 AM
Object Editor joeri55 Help Archive 12 08/06/2009 11:21 PM


All times are GMT. The time now is 03:16 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.