SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Romānă/Romanian

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 22/12/2011, 11:04 PM   #1
StR_MaRy
Gangsta
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 773
Reputation: 6
Default masini

sall

voi cand puneti niste masini unei factiuni cum puneti pe nume gen pdcar1

s-au pe id ?

eo am pus toate dupa sv pe nume le-am scos si au ramas doar alea de sunt create de samp ... 34 de vehicule

si am pus pe nume toate masinile factiuni si joburi civile nam pus inca deoarece la factiunea hitman are id la masini 91-92-93-94-95 si doar 91 si 95 merg... dc alea 3 zice ca nu sunt pd ? si da wanted cand ma fac pd si intru in ele ma scoate ca nu sunt hitman si faza e ca celelalte masini au id diferit nu e 1 la fel s-au ceva :-s cum pot rezolva ? le pun din nou pe astea 3 ? spunetimi si mi-e pls am lucrat mult la gm :-s si nu as vrea sa il pierd acuma din cauza unui mic bug
StR_MaRy is offline  
Old 23/12/2011, 12:29 AM   #2
skaTim
Huge Clucker
 
skaTim's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Earth
Posts: 217
Reputation: 6
Default Re: masini

eu le am la fcar (CarInfo), si leaderu' factiunii poate sa dea la o masina personala /car factionize...e mult mai simplu

presupun ca folosesti modu' godfather, nu?
__________________


+rep

skaTim is offline  
Old 23/12/2011, 03:01 AM   #3
StR_MaRy
Gangsta
 
Join Date: Aug 2011
Posts: 773
Reputation: 6
Default Re: masini

pai eo am la factiuni 24 de masini si am pus new pd1 , new pd2 etc... new pd24 si am pus is acolo cand am luat coordonatele pd1 = AddStaticVehicleEx(coordonate)... asa

si if(newcar == pd1.... asa le am eo pe fiecare din factiune
StR_MaRy is offline  
Old 23/12/2011, 06:27 PM   #4
skaTim
Huge Clucker
 
skaTim's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: Earth
Posts: 217
Reputation: 6
Default Re: masini

Quote:
Originally Posted by StR_MaRy View Post
pai eo am la factiuni 24 de masini si am pus new pd1 , new pd2 etc... new pd24 si am pus is acolo cand am luat coordonatele pd1 = AddStaticVehicleEx(coordonate)... asa

si if(newcar == pd1.... asa le am eo pe fiecare din factiune
De ce nu bagi la 'CarInfo' ceva de genu CarTeam 1-pd etc


Ce am eu:
Code:
enum fcar
{
	carmodel,
	Float:fx,
	Float:fy,
	Float:fz,
	Float:fa,
	color1,
	color2,
	respawn,
	carteam,
	cartype, // 0 = driveable by all // 1 family restricted // 2 job restricted // 3 rentable
	modeltype, //0 car // 1 heli // 2 plane // 3 boat
	jobname[20],
	biznumber,
	plate[10],
	tmplocked,
	tmplockedby,
	carowner[MAX_STRING],
	carprice,
	reset,
	Components[CAR_COMPONENTS],
	dupekey[MAX_STRING],
	vw,
	paintjob,
	nitro,
}
Code:
new Vehicles[][fcar] = {
  /* model | x | y | z | angle | Colours | Respawn time | Team | Type | Job | Biz | Number plate */
    {560,0.0,0.0,0.0,0.0,-1,-1,0,CIV,0,0,"None",0,"*******/lvmrp"} // NULL CAR
};
Asta folosesc eu pentru masinile din factiune, personale, ale unei afaceri, pentru joburi.
__________________


+rep

skaTim is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 06:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.