SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10/02/2011, 09:43 AM   #1
ikkentim
High-roller
 
ikkentim's Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Kampen, The Netherlands
Posts: 1,052
Reputation: 205
Default mysql plugin. loading plugin failed

hey. im using the mysql plugin (http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=56564 ),
it works on my pc, but on laptop it doesn't work.
Quote:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3c, (C)2005-2010 SA-MP Team

[11:38:43]
[11:38:43] Server Plugins
[11:38:43] --------------
[11:38:43] Loading plugin: mysql
[11:38:43] Failed.
[11:38:43] Loaded 0 plugins.

[11:38:43]
[11:38:43] Ban list
[11:38:43] --------
[11:38:43] Loaded: samp.ban
[11:38:43]
[11:38:43]
[11:38:43] Filter Scripts
[11:38:43] ---------------
[11:38:43] Loaded 0 filter scripts.

[11:38:43] Script[gamemodes/game.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[11:38:43] Number of vehicle models: 0
[11:38:46] --- Server Shutting Down.
[11:40:21] --- Server Shutting Down.
I have the mysql.dll in /plugins, libmysql.dll in the sa-mp server directory and added the plugin to the cfg.
I don't know what i am doing wrong.
Ive also re-installed .net framework, but that didn't help too

any one knows what the problem is?
__________________
Greetings,
Tim Potze

Projects
GAMEDEV | Part-time developer working on Parkitect. | Steampage
LSRES | A SA:MP server from the past, and hopefully, back in the future.
SampSharp | Plugin for writing SA:MP gamemodes in C#. | Topic Website Github
SanMap | San Andreas in G00GLE MAPS! | Topic Github Sample
ikkentim is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Failed to update Icognito's Streamer Plugin :'( Shadow_Gengar Help Archive 1 22/08/2010 10:29 AM
[HELP] Loading plugin into server? (another questions aswell ) DarrenReeder Server Support 8 03/05/2010 08:48 PM
[HELP] How can i check why the plugin is not loading?? DarrenReeder Help Archive 11 03/05/2010 09:13 AM
Failed to connect to IRC server 1! (code 1) - Jacob's plugin Outbreak Help Archive 0 23/07/2009 09:30 PM
Help, Launching my server. Plugin isn't loading Castle Server Support 1 04/04/2009 06:39 PM


All times are GMT. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.