SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/08/2012, 01:12 AM   #1
Shetch
Gangsta
 
Shetch's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Posts: 527
Reputation: 40
Default Playing SA-MP on PS3.

So, is there a way to actually play SA-MP or even GTA:SA on PS3?
__________________
Shetch is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 01:14 AM   #2
Duck
Gangsta
 
Duck's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: London
Posts: 555
Reputation: 1131
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

No.
4char
__________________
icecream
Duck is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 02:48 AM   #3
MP2
Godfather
 
MP2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 6,200
Reputation: 975
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

Plug your PC in to your TV.
__________________
Click banner above for more info. View trailers here.
MP2 is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 03:29 AM   #4
Raiden Dragneel
Huge Clucker
 
Join Date: May 2011
Location: Kuala Lumpur, Malaysia
Posts: 317
Reputation: 35
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

PS3.. You've got to be kidding me..
Raiden Dragneel is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 03:45 AM   #5
AaronKillz
Huge Clucker
 
AaronKillz's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 243
Reputation: 25
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

No.
Just no.
AaronKillz is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 03:47 AM   #6
Team_PRO
High-roller
 
Join Date: Aug 2012
Location: Philippines
Posts: 1,819
Reputation: 87
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

SAMP Can't Be Play In PS3
Team_PRO is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 03:48 AM   #7
[P4]
Gangsta
 
[P4]'s Avatar
 
Join Date: Sep 2010
Posts: 634
Reputation: 126
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

Why would you..
__________________
[P4] is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 05:34 AM   #8
Potassium
High-roller
 
Potassium's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,947
Reputation: 1219
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

Quote:
Originally Posted by Akira297 View Post
I've managed to play a GTA-IV Server on a Ps3 By mistake. Due to a shit ton of lagness, it managed to connect through a different server / database.
GTA IV is available on PS3 and has a built-in multiplayer feature. That's quite different to playing SA-MP on a PS3. :P
Potassium is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 05:36 AM   #9
MP2
Godfather
 
MP2's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: England
Posts: 6,200
Reputation: 975
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

Plug your PC in to your TV and use your PS3 controller with this: http://dl.qj.net/playstation-3/tools...er-for-pc.html (requires cable though)

Same difference.
__________________
Click banner above for more info. View trailers here.
MP2 is offline   Reply With Quote
Old 28/08/2012, 05:53 AM   #10
Potassium
High-roller
 
Potassium's Avatar
 
Join Date: Oct 2009
Location: Sydney, Australia
Posts: 2,947
Reputation: 1219
Default Re: Playing SA-MP on PS3.

Quote:
Originally Posted by MP2 View Post
Plug your PC in to your TV and use your PS3 controller with this: http://dl.qj.net/playstation-3/tools...er-for-pc.html (requires cable though)

Same difference.
Um... lol. Not sure if trolling.

There's quite a big difference between playing it on your PS3 and playing it on your computer linked to your TV.
Potassium is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
NPC is not playing Animation Hoborific Scripting Help 34 31/01/2014 06:41 AM
What keeps you playing? Gerira Gaijin Everything and Nothing 24 23/04/2012 01:13 PM
Playing a server. TheDylan Client Support 32 01/03/2011 02:23 PM
irc cmd playing up [HKS]dlegend Help Archive 1 19/11/2009 07:43 PM


All times are GMT. The time now is 10:13 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.