SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26/11/2012, 01:35 PM   #1
Ryox175
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2012
Location: In Elegy
Posts: 80
Reputation: 2
Default SA-MP crash when i installed cleo and start playing

I got fuckin crash when i install cleo 3/4 and i get kaboooom crash

Anyone help?, i posted cause i know i get crashes, i uninstalled cleo for not crashing, so anyone helpppp?

Cleo 3 worked in SA-MP 0.3c and 0.3d
__________________
Please donate for server. First donater will get co-owner.
Donate link:
Donate by clicking here.
Ryox175 is offline   Reply With Quote
Old 26/11/2012, 02:26 PM   #2
bananzo
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 14
Reputation: 8
Default Re: SA-MP crash when i installed cleo and start playing

Install cleo 4
bananzo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sa-Mp Start = Crash GooMan Client Support 6 20/04/2012 09:04 PM
HELP My gta samp always lags when i start playing it but on any other pc it fine Dom Torreto Client Support 3 07/10/2009 07:34 PM
Crash while playing roliman Client Support 7 05/07/2009 04:59 PM


All times are GMT. The time now is 11:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.