SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/05/2019, 07:42 AM   #1
GnT
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2017
Posts: 19
Reputation: 0
Default Server problem

Hi! I have a question. Why when I connect to my server after several minutes in error_logs another connection appears another connection is coming from me and then I get lost connection.

Code:
[10:31:47] [connection] ip:x requests connection cookie.
[10:31:48] [connection] incoming connection: ip:x id: 0
[10:31:48] [join] GnT has joined the server (0:ip)

[10:38:34] [connection] ip:x requests connection cookie.
[10:38:35] [connection] incoming connection: ip:x id: 1
[10:38:44] Quitbot: GnT.[STAFF] left the game (crash).
[10:38:44] Quitbot: GnT.[STAFF] left the game (crash).
[10:38:44] [part] GnT.[STAFF] has left the server (0:0)
I don't know how to fix this problem, if you have any ideas !
GnT is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can't start the server, mysql problem ? [Windows hosted server] Kelzano Server Support 3 19/05/2017 01:10 AM
Problem opening a SA:MP server on Windows Server 2012 R2 GodLight Server Support 6 26/10/2016 02:52 PM
Problem on joining the server on samp server. Player985 Client Support 9 09/01/2014 12:56 AM
Problem with my server. Bought the server on hrvatski-hosting.com dynetictrinity Server Support 1 29/10/2012 09:55 PM
[SOLVED] Server Problem. Server not visible for friends. Juanxz Server Support 0 26/01/2010 08:34 AM


All times are GMT. The time now is 06:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.