SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 21/07/2016, 11:04 AM   #11
Naresh
Huge Clucker
 
Naresh's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: India,Tamil nadu, Chennai
Posts: 437
Reputation: 27
Default Re: My Gaming PC Build

Well @The Idea of geting a i3 i didnt want to go with that coz i dont wanna get a dual core again (having a Core 2 Duo ATM).

@RAM Stick Thingy : Well its becoz so i can add atleast 32GBs of Ram in at max other than 4 + 4 + 4 + 4 = 16 ..... (Does it affect it too much ?)
__________________
Thanks to Frag.gs and ev0lution For Hosting my server!
Thanks to All Who have helped me!
Naresh is offline   Reply With Quote
Old 21/07/2016, 11:36 AM   #12
Spmn
Gangsta
 
Join Date: Jun 2015
Location: Romania
Posts: 515
Reputation: 131
Default Re: My Gaming PC Build

Quote:
Originally Posted by Naresh View Post
Well @The Idea of geting a i3 i didnt want to go with that coz i dont wanna get a dual core again (having a Core 2 Duo ATM).

@RAM Stick Thingy : Well its becoz so i can add atleast 32GBs of Ram in at max other than 4 + 4 + 4 + 4 = 16 ..... (Does it affect it too much ?)
You shouldn't see any difference in 4+4 GB RAM or 8 GB RAM. It's more like all those little optimization threads around here: it is good to optimize, but the real gain will mostly be unnoticeable.

Also, your actual configuration will have been waaay deprecated by the time you need 32 GB of RAM. (considering that you won't use this PC for heavy GFX jobs)
Spmn is offline   Reply With Quote
Old 21/07/2016, 11:50 AM   #13
XBrianX
Huge Clucker
 
Join Date: May 2015
Location: Dubai
Posts: 459
Reputation: 75
Default Re: My Gaming PC Build

Even tho my mighty laptop is way other than your pc it still runs gta v and hits a stable 40 - 38 fps while recording (no shadows, somehow my screen turns all black when I enable shadows).
http://imgur.com/a/t4Iun
AMD mobility radeon hd 5000
__________________

XBrianX is offline   Reply With Quote
Old 21/07/2016, 01:50 PM   #14
Duck
Gangsta
 
Duck's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: London
Posts: 555
Reputation: 1131
Default Re: My Gaming PC Build

Quote:
Originally Posted by Naresh View Post
Well @The Idea of geting a i3 i didnt want to go with that coz i dont wanna get a dual core again (having a Core 2 Duo ATM).

@RAM Stick Thingy : Well its becoz so i can add atleast 32GBs of Ram in at max other than 4 + 4 + 4 + 4 = 16 ..... (Does it affect it too much ?)
sigh you can't compare a core 2 duo to a skylake i3
__________________
icecream
Duck is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Planning To Build Gaming PC XProtocol Everything and Nothing 0 06/04/2013 04:52 PM
Build or buy a pc? NicholasA Everything and Nothing 8 17/01/2013 01:12 PM
How to build second log billy4601 Help Archive 5 11/05/2010 03:13 PM
Help me build this? -Rebel Son- Help Archive 6 06/05/2010 10:54 PM


All times are GMT. The time now is 10:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.