SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 14/06/2010, 06:09 AM   #1
VirSpectorX
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 109
Reputation: 0
Default Get World Time

Does anyone knows how to get the world time? Because the function to change it "SetWorldTime", does it means to get it "GetWorldTime"? Please help!
VirSpectorX is offline  
Old 14/06/2010, 06:14 AM   #2
Retardedwolf
High-roller
 
Retardedwolf's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1,466
Reputation: 60
Default Re: Get World Time

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Gettime
Retardedwolf is offline  
Old 14/06/2010, 06:54 AM   #3
VirSpectorX
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 109
Reputation: 0
Default Re: Get World Time

Quote:
Originally Posted by www.******.com
Isn't that to get the time of the computer of the server?
VirSpectorX is offline  
Old 14/06/2010, 07:07 AM   #4
Flashy
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 297
Reputation: 1
Default Re: Get World Time

What do you mean?

GetTime get the time from your server. I think you must learn basics thinks. Please try to learn how to script.
Flashy is offline  
Old 14/06/2010, 07:13 AM   #5
Cameltoe
High-roller
 
Cameltoe's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Norway
Posts: 1,741
Reputation: 24
Default Re: Get World Time

Could u explain what you want? Get the world time? did you set the time?



__________________

Quote:
Originally Posted by Cameltoe View Post
Share the progress so others who are looking for the same also find's their answer.
Quote:
Originally Posted by teomakedonija View Post
ahaha i don't want
Rep++;
Cameltoe is offline  
Old 14/06/2010, 07:31 AM   #6
Jakku
High-roller
 
Jakku's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Heinola, Finland
Posts: 1,354
Reputation: 157
Default Re: Get World Time

Gettime gets the time from the computer the server is hosted from. Not the server world time.
__________________
Jakku is offline  
Old 14/06/2010, 10:01 AM   #7
TheInnocentOne
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: Get World Time

Quote:
Originally Posted by Flashy
What do you mean?

GetTime get the time from your server. I think you must learn basics thinks. Please try to learn how to script.
Learn to script before you make yourself look like an idiot.

The gettime functions gets the time of the time of the actual server/computer the server.exe program is running on. gettime has nothing to do with in-game world time.

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Gettime
 
Old 14/06/2010, 11:30 AM   #8
Jefff
Banned
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,593
Reputation: 326
Default Re: Get World Time

top
Code:
new WorldTime;
change time command
Code:
WorldTime = strval(tmp/params);
SetWorldTime(WorldTime);
gettime command
Code:
new str[7];
format(str,7,"%d:00",WorldTime);
Jefff is offline  
Old 20/06/2010, 12:36 PM   #9
VirSpectorX
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 109
Reputation: 0
Default Re: Get World Time

Quote:
Originally Posted by TheInnocentOne
Quote:
Originally Posted by Flashy
What do you mean?

GetTime get the time from your server. I think you must learn basics thinks. Please try to learn how to script.
Learn to script before you make yourself look like an idiot.

The gettime functions gets the time of the time of the actual server/computer the server.exe program is running on. gettime has nothing to do with in-game world time.

http://wiki.sa-mp.com/wiki/Gettime
I already knows about scripting and i am no more a Newbie...
But, GetTime is to get the time of the server where it's hosted, not the In Game Server Time...

What i need is the IN GAME server time, GetTime() is to get the time of the HOSTER OF THE SERVER

Like what Jakku said:
Quote:
Originally Posted by Jakku
Gettime gets the time from the computer the server is hosted from. Not the server world time.
VirSpectorX is offline  
Old 20/06/2010, 06:12 PM   #10
Cameltoe
High-roller
 
Cameltoe's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Norway
Posts: 1,741
Reputation: 24
Default Re: Get World Time

I think this is something you are looking for

- http://wiki.sa-mp.com/wiki/SetWorldTime

__________________

Quote:
Originally Posted by Cameltoe View Post
Share the progress so others who are looking for the same also find's their answer.
Quote:
Originally Posted by teomakedonija View Post
ahaha i don't want
Rep++;
Cameltoe is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[HELP] World time. screw Help Archive 3 02/01/2010 06:46 PM
[HELP]How To set world time. arachimi Help Archive 1 22/12/2009 10:10 PM
keep world time to 00:00 laserhel50 Help Archive 2 11/12/2009 08:09 PM
Sync World Time warlost Help Archive 15 05/06/2009 12:45 PM
[HELP]World time aleksandra Help Archive 2 27/05/2009 06:22 AM


All times are GMT. The time now is 03:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.