SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/05/2017, 02:57 PM   #1
Deroxi
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 97
Reputation: 3
Default Best way of making many checkpoints??

What is the best way of making alot of checkpoints (around 40-50). Would that be using the Streamer plugin by Incognito? Please let me know
Deroxi is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:00 PM   #2
R0
Big Clucker
 
R0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Nowhere,But still you can find me anytime you want
Posts: 140
Reputation: 33
Default Re: Best way of making many checkpoints??

Of course using a streamer would be better,Everything in samp has a limit and by a streamer you can pass these limits, And it's all the same,there is no better way, but using a streamer would be better than creating them without a streamer.
__________________
Quote:
Originally Posted by hardiksingh5 View Post
please guys tell me how to hack ******** accounts i really need help some one hacked my i want to hack his back please help
R0 is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:02 PM   #3
Deroxi
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 97
Reputation: 3
Default Re: Best way of making many checkpoints??

I probably misinformed you, I'd like to know how? I know I can just define every checkpoint etc but that would take up alot of time. what I'd like to know is if there is an easier way of doing it.
Deroxi is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:09 PM   #4
saffierr
High-roller
 
saffierr's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: GetPlayerGirlHouse(targetplayer);
Posts: 1,148
Reputation: 39
Default Re: Best way of making many checkpoints??

Perhaps CreateDynamicCheckpoint(); ?
I dont really get your question
saffierr is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:14 PM   #5
R0
Big Clucker
 
R0's Avatar
 
Join Date: May 2014
Location: Nowhere,But still you can find me anytime you want
Posts: 140
Reputation: 33
Default Re: Best way of making many checkpoints??

I guess you are asking if there is a way to make the checkpoints fast without having to set each one?
I dont think so, just go to the locations you want and use /save and paste the function for creating checkpoints 50 times and just copy the locations and paste them. it wont take alot of time trust me
__________________
Quote:
Originally Posted by hardiksingh5 View Post
please guys tell me how to hack ******** accounts i really need help some one hacked my i want to hack his back please help
R0 is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:18 PM   #6
Deroxi
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 97
Reputation: 3
Default Re: Best way of making many checkpoints??

Quote:
Originally Posted by saffierr View Post
Perhaps CreateDynamicCheckpoint(); ?
I dont really get your question
My question is: Is there a quicker and easier way to create many checkpoints instead of defining them 1 by 1 and checking wether a player is in that checkpoint
Deroxi is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:41 PM   #7
saffierr
High-roller
 
saffierr's Avatar
 
Join Date: Jul 2013
Location: GetPlayerGirlHouse(targetplayer);
Posts: 1,148
Reputation: 39
Default Re: Best way of making many checkpoints??

Yes it is possible, but it requires some coding mate.
saffierr is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 03:57 PM   #8
Deroxi
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 97
Reputation: 3
Default Re: Best way of making many checkpoints??

And how would I do this? I dont need the exact script, just guidelines
Deroxi is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 04:18 PM   #9
Vince
Spam Machine
 
Vince's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belgium
Posts: 10,068
Reputation: 2658
Default Re: Best way of making many checkpoints??

Depends what you want the checkpoint to do. If all the checkpoints have the same or a similar purpose then a generic piece of code will do but otherwise you're still going to have to define the actions manually. Tip: use the STREAMER_EXTRA_ID property to store extra information.
__________________
Vince is offline   Reply With Quote
Old 30/05/2017, 04:21 PM   #10
Deroxi
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2015
Posts: 97
Reputation: 3
Default Re: Best way of making many checkpoints??

I want to make teleporters for Cops n Robbers. So that means that I will have to make (and define) each checkpoint/teleporter?
Deroxi is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Include] Extreamer- Easily stream checkpoints,race checkpoints,objects and more! [XST]O_x Includes 61 04/04/2015 09:52 PM
[Tutorial] Creating Simple Checkpoints With Streamer ( The Most Useful Way ) ( The Efficient Checkpoint Making System ) RiyadD Tutorials 2 16/12/2012 12:12 PM
[Include] Dynamic Checkpoints || Create Checkpoints in 1 line! || BETA Snowman12 Includes 4 02/02/2012 04:38 AM
Making Checkpoints SnG.Scot_MisCuDI Scripting Help 0 19/12/2011 09:08 PM
[help]Making 2 checkpoints :S Tigerbeast11 Help Archive 9 10/11/2009 05:55 PM


All times are GMT. The time now is 03:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.