SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29/12/2019, 04:51 AM   #1
KehmoSabeh
Little Clucker
 
KehmoSabeh's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Chile
Posts: 11
Reputation: 0
Default Error 301 Http GET Response

Hey, i'm doing this thread because i need to know pages like this: blackbox.ipinfo.app/lookup/. It's an api that responses a character when i do a HTTP GET request to know if some ip is a proxy or not ('Y' 'N'). I can't use APIs that returns json text because the plugin SAMPSON doesn't work in my linux server.

When i try with the page above, it always returns me the response code 301 on http, that means Moved Permanently...

If some of you can help me i'd be so thankful
__________________
__________________________________________________ _____
KehmoSabeh is offline   Reply With Quote
Old 29/12/2019, 06:25 AM   #2
RoboN1X
Huge Clucker
 
RoboN1X's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Indonesia
Posts: 445
Reputation: 128
Default Re: Error 301 Http GET Response

You cannot use HTTP function that natively comes with SA-MP server as it does not support HTTPS. The API service always redirect insecure connection to secure one (confirm it with the API provider).

See similar issue:
https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=663085
__________________
Need Help? Use Search, WIKI, and FAQ
RoboN1X is offline   Reply With Quote
Old 29/12/2019, 12:23 PM   #3
KehmoSabeh
Little Clucker
 
KehmoSabeh's Avatar
 
Join Date: Feb 2017
Location: Chile
Posts: 11
Reputation: 0
Default Re: Error 301 Http GET Response

Quote:
Originally Posted by RoboN1X View Post
You cannot use HTTP function that natively comes with SA-MP server as it does not support HTTPS. The API service always redirect insecure connection to secure one (confirm it with the API provider).

See similar issue:
https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=663085
Now i see, is there something to allow such requests?
__________________
__________________________________________________ _____
KehmoSabeh is offline   Reply With Quote
Old 04/01/2020, 05:44 PM   #4
Munzy
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: Error 301 Http GET Response

Hey,

After seeing your post we took a look at BlackBox.ipinfo.app redirecting to HTTPS. After some digging, we determined that we had our proxy configured to redirect to https for all requests. We have now disabled that and you should be able to use the service with HTTP requests.

We hope that helps!
Munzy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
HTTP gives me response code 1 pasha97 Scripting Help 4 03/02/2020 01:07 PM
HTTP response code 6 Stinged Scripting Help 1 22/05/2016 07:54 AM
HTTP Response error 1 (BAD HOST) Admigo Scripting Help 0 12/10/2013 10:10 AM
HTTP Response code: 3 help? dud Help Archive 0 12/08/2011 10:34 AM
HTTP Response Issue Norn Help Archive 0 16/05/2011 07:14 PM


All times are GMT. The time now is 04:08 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.