SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24/10/2009, 11:18 AM   #1
Mujib
Gangsta
 
Join Date: Jan 2009
Location: Amsterdam
Posts: 553
Reputation: 35
Default I cant start SA-MP:S

I wanted to play samp, but there is a problem, I Cant start it:S

If i click on Connect, nothing happens.

Please help me:P
Mujib is offline   Reply With Quote
Old 24/10/2009, 11:28 AM   #2
dugi
Beta Tester
 
Join Date: Jun 2007
Location: Poland
Posts: 4,871
Reputation: 808
Default Re: I cant start SA-MP:S

Delete gta_sa.set from My Doccuments/GTA SA User Files
dugi is offline   Reply With Quote
Old 24/10/2009, 11:30 AM   #3
Mujib
Gangsta
 
Join Date: Jan 2009
Location: Amsterdam
Posts: 553
Reputation: 35
Default Re: I cant start SA-MP:S

Quote:
Originally Posted by dugi
Delete gta_sa.set from My Doccuments/GTA SA User Files
Thanks.
Mujib is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
PHP Start aimless Server Support 2 22/05/2010 05:20 PM
start ietso Client Support 2 10/03/2010 11:50 PM
Where to start.. Dolph Server Support 14 04/03/2010 12:41 PM
I don't know even how to start! Hot Help Archive 0 07/09/2009 02:05 PM
Sa-Mp won't start Jonte92 Client Support 5 12/02/2009 01:12 PM


All times are GMT. The time now is 06:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.