SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/10/2009, 10:21 AM   #1
midas224
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Reputation: 0
Default windowing

how do i window my san andreas and sa mp?
midas224 is offline   Reply With Quote
Old 23/10/2009, 10:29 AM   #2
Killerkid
Gangsta
 
Join Date: Sep 2006
Location: UK
Posts: 710
Reputation: 1
Default Re: windowing

When you're ingame press Alt + Enter, It will only work on SA-MP.
Killerkid is offline   Reply With Quote
Old 23/10/2009, 10:37 AM   #3
midas224
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: windowing

Quote:
Originally Posted by Killerkid.
When you're ingame press Alt + Enter, It will only work on SA-MP.
it works,thnx,do you also know a solution for the letters coming in my screen and the flashes in the game the whole time?
midas224 is offline   Reply With Quote
Old 23/10/2009, 06:46 PM   #4
midas224
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: windowing

here is a screenshot of what i mean:
midas224 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT. The time now is 02:55 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.