SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/04/2019, 05:36 PM   #1
Linho
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 34
Reputation: 0
Default streamer

Streamer Plugin: CreateDynamicObject: Expecting 12 parameter(s), but found 14

Eu ligo a gamemode só da esse erro
OBS:Já coloquei a streamer mas recente recomendada 2.9.4
ajudem pls
Linho is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 05:59 PM   #2
ipsLuan
High-roller
 
ipsLuan's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Ilhéus, BA
Posts: 4,343
Reputation: 318
Default Re: streamer

Colocou o plugin e a include com a mesma versão e depois compilou o GM?
ipsLuan is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 07:20 PM   #3
Linho
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 34
Reputation: 0
Default Re: streamer

Quote:
Originally Posted by ipsLuan View Post
Colocou o plugin e a include com a mesma versão e depois compilou o GM?
Sim ai quando fiz isso deu Unknow na host
Linho is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 07:37 PM   #4
Linho
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 34
Reputation: 0
Default Re: streamer

Quote:
Originally Posted by ipsLuan View Post
Colocou o plugin e a include com a mesma versão e depois compilou o GM?
Quote:
[16:19:01]
[16:19:01] Server Plugins
[16:19:01] --------------
[16:19:01] Loading plugin: streamer
[16:19:01] Failed.
[16:19:01] Loading plugin: sscanf
[16:19:01]

[16:19:01] ===============================

[16:19:01] sscanf plugin loaded.

[16:19:01] (c) 2009 Alex "******" Cole

[16:19:01] 0.3d-R2 500 Players "dnee"

[16:19:01] ===============================

[16:19:01] Loaded.
[16:19:01] Loaded 1 plugins.

[16:19:01]
[16:19:01] Filterscripts
[16:19:01] ---------------
[16:19:01] Loading filterscript 'FavelaNova.amx'...
[16:19:01] Loaded 1 filterscripts.

[16:19:01] Script[gamemodes/thugbrasil.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[16:19:01] Number of vehicle models: 0
Este é o erro
slga no erro que ta dando
Linho is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 07:56 PM   #5
iAplle
Big Clucker
 
iAplle's Avatar
 
Join Date: Jul 2018
Location: São Paulo
Posts: 70
Reputation: 4
Default Re: streamer

Tente atualizar a versão do seu Plugin, testa versão por versão até tu achar uma que de certo ~~> https://github.com/samp-incognito/sa...lugin/releases
__________________
Code:
[GameMode] Gamemode BASE/RPG
iAplle is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 08:29 PM   #6
Linho
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 34
Reputation: 0
Default Re: streamer

Quote:
Originally Posted by iAplle View Post
Tente atualizar a versão do seu Plugin, testa versão por versão até tu achar uma que de certo ~~> https://github.com/samp-incognito/sa...lugin/releases
Sim acabei de fazer isso '-'
Linho is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 08:35 PM   #7
Linho
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 34
Reputation: 0
Default Re: streamer

Quote:
Originally Posted by iAplle View Post
Tente atualizar a versão do seu Plugin, testa versão por versão até tu achar uma que de certo ~~> https://github.com/samp-incognito/sa...lugin/releases

[17:34:58] *** CreateDynamicObject: Expecting 12 parameter(s), but found 14

Todas as linhas dando isso !
Linho is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 09:12 PM   #8
moura98
Huge Clucker
 
moura98's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brasil
Posts: 344
Reputation: 18
Default Re: streamer

Instale todos os pacotes do visual c++ 32 e 64 bits dps compile
__________________
VENDO GM ROLEPLAY FEITA DO ZERO DESENVOLVIDA PARA SAMP ANDROID - CHAME PM
moura98 is offline   Reply With Quote
Old 18/04/2019, 10:18 PM   #9
PilateGR
Big Clucker
 
PilateGR's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Location: Currais Novos, RN
Posts: 95
Reputation: 16
Default Re: streamer

Se isto tiver acontecendo apenas com ao utilizar o Streamer Plugin, eu te recomendo instalar o Microsoft Visual C++ 2015 de acordo com sistema operacional de sua maquina..
__________________
O conhecimento é um tesouro, mas a prática é a chave para alcançá-lo
.


Thomas Fuller
PilateGR is offline   Reply With Quote
Old 19/04/2019, 12:17 AM   #10
Linho
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2017
Posts: 34
Reputation: 0
Default Re: streamer

Quote:
Originally Posted by PilateGR View Post
Se isto tiver acontecendo apenas com ao utilizar o Streamer Plugin, eu te recomendo instalar o Microsoft Visual C++ 2015 de acordo com sistema operacional de sua maquina..
Te dizer pilate, é na host que ta dando erro slgo tem alguma coisa haver ? kk
Linho is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Streamer Plugin with Vehicle Streamer is not work on 0.3DL liguanhua123 SA-MP 0.3.DL 1 03/04/2018 04:51 AM
[Include] [INC] TSS - tAxI's Streamer Systems: full Streamer + HOUSING SYSTEM Utillity cptnsausage Includes 102 28/01/2015 07:14 PM
[Include] Checkpoint / Area sub-streamer for incognito's streamer plugin Pottus Includes 9 21/03/2014 06:31 PM
Need 3dtextlabel Streamer And Gangzone Streamer !! Please Help . Not streamer plugin . jame42 Scripting Help 4 30/05/2012 07:33 AM
Dominator's Object Streamer - a wize and new streamer - invisible objects fix tsha Filterscripts 23 19/09/2009 08:37 PM


All times are GMT. The time now is 01:27 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.