SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 24/07/2019, 01:00 PM   #1
Symon
Gangsta
 
Symon's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Italy
Posts: 512
Reputation: 18
Default Classes not showing

Can someone tell me why skins are not showing in class selection?

https://ibb.co/jhvBv0J

pawn Code:
SetPlayerInterior(playerid, 0);
        SetPlayerPos(playerid, 1742.9814,-1863.0938,16.2048);
        InterpolateCameraPos(playerid, 1804.1313,-1732.0179,21.7294, 1037.3715,-1732.7358,25.2859, 30000, CAMERA_MOVE);
        InterpolateCameraLookAt(playerid,1441.6654,-1732.0317,18.0373,1037.3715,-1732.7358,25.2859, 30000, CAMERA_MOVE);

If i remove this code everything works.
__________________


Discord | Play Now | Website

Add your server to favourites and join our Discord.
Symon is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2019, 01:55 PM   #2
Bingo
High-roller
 
Bingo's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: United Arab Emirates.
Posts: 1,695
Reputation: 235
Default Re: Classes not showing

Because you are placing the player in interior, Make sure everything matches like player pos, camera pos etc.
Bingo is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2019, 03:35 PM   #3
Symon
Gangsta
 
Symon's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Italy
Posts: 512
Reputation: 18
Default Re: Classes not showing

I removed the SetPlayerInterior and still nothing.
__________________


Discord | Play Now | Website

Add your server to favourites and join our Discord.
Symon is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2019, 04:07 PM   #4
Thundey
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2013
Location: United Kingdom
Posts: 54
Reputation: 2
Default Re: Classes not showing

Your camera interpolation coords and the actual coords where you are setting the player at are a bit off.

Test it out by making the CameraPos and CameraLookAt coords the same as the SetPlayerPos, if it works, then its most likely you misplaced the coordinates.
__________________
SAMP IP: play.ug-gaming.net:7777

Website: forum.ug-gaming.net

Discord: https://discord.gg/aWxVzJ5
Thundey is offline   Reply With Quote
Old 25/07/2019, 12:09 PM   #5
Symon
Gangsta
 
Symon's Avatar
 
Join Date: Apr 2019
Location: Italy
Posts: 512
Reputation: 18
Default Re: Classes not showing

I'm sure they're correct...
__________________


Discord | Play Now | Website

Add your server to favourites and join our Discord.
Symon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How to add more classes JBee Scripting Help 2 22/01/2015 06:33 AM
[Ajuda] Classes ipsLuan Português/Portuguese 2 30/08/2014 06:56 AM
Player classes not showing knackworst Scripting Help 8 21/09/2013 11:57 AM
Y_Classes Not showing all classes? Admigo Scripting Help 2 15/08/2012 12:08 PM
Locking some classes locks ALL classes thefatshizms Scripting Help 0 11/08/2012 10:00 PM


All times are GMT. The time now is 12:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.