SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12/07/2013, 01:55 PM   #1
xRetroDuckz
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 29
Reputation: 0
Default Nearest Player ID Macro?

I'd like to make one of my buttons on my mouse perform an in-game command, it would be /whatever (nearest player id) how would I go about doing this? it's one of the main reasons I've got this mouse.
xRetroDuckz is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2013, 02:24 PM   #2
DaRealShazz
Big Clucker
 
DaRealShazz's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 173
Reputation: 55
Default Re: Nearest Player ID Macro?

What mouse have you got and does it come with its own software?
DaRealShazz is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2013, 02:42 PM   #3
xRetroDuckz
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 29
Reputation: 0
Default Re: Nearest Player ID Macro?

It hasn't arrived yet, so I wouldn't know, but here is the mouse:

http://www.ebay.com/itm/390582358184...84.m1439.l2649
xRetroDuckz is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2013, 02:44 PM   #4
xRetroDuckz
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2012
Posts: 29
Reputation: 0
Default Re: Nearest Player ID Macro?

Besides, I'm pretty sure I could just download a software for it, am I right?
xRetroDuckz is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2013, 03:11 PM   #5
arjanforgames
Huge Clucker
 
arjanforgames's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Your front door
Posts: 289
Reputation: 5
Default Re: Nearest Player ID Macro?

Yes, but the software should be compatible with your mouse though.
arjanforgames is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2013, 03:33 PM   #6
Nostrum
Big Clucker
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 59
Reputation: -2
Default Re: Nearest Player ID Macro?

you can do that with auto hotkey
Nostrum is offline   Reply With Quote
Old 12/07/2013, 05:02 PM   #7
DaRealShazz
Big Clucker
 
DaRealShazz's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Posts: 173
Reputation: 55
Default Re: Nearest Player ID Macro?

Binding a command to one of the buttons would be easy.
If you want it to detect the nearest player ID, it might be possible if you do some memory hacking.
DaRealShazz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
nearest Player GoldZoroGrab Scripting Help 3 09/12/2012 10:52 AM
how can i get the nearest player from point? Yoseflm Scripting Help 7 26/10/2012 01:48 PM
Nearest player budelis Help Archive 2 27/07/2011 07:11 AM
Get nearest player austin070 Help Archive 2 04/03/2011 12:07 AM
SetPlayerAngle to nearest player.. wiilweer Help Archive 1 09/01/2010 12:19 PM


All times are GMT. The time now is 06:21 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.