SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/11/2017, 09:07 PM   #1
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 256
Reputation: 7
Default Custom objects don't show properly

Hello,
my object dont show properly. In kdff gui its show ok. colision make ok But in server its smaller without textures

http://www.img.tpx.cz/uploads/ghjghj...fgjghhjhgj.png

http://www.img.tpx.cz/uploads/fgdgdf...gsdgdfsgfd.png

http://www.img.tpx.cz/uploads/gfadgd...sdgdsgdsfg.png

Its smaller and inverse
http://www.img.tpx.cz/uploads/bdfgdagadfgdgdgdsgsdf.png

Thanks for help

Last edited by ATomas; 17/11/2017 at 09:56 PM.
ATomas is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 09:14 PM   #2
ZaikerH
Banned
 
Join Date: May 2017
Posts: 206
Reputation: 43
Default Re: Custom objects don't show properly

Did you add the textures correctly to the txd?
ZaikerH is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 09:21 PM   #3
Meller
Banned
 
Join Date: Dec 2016
Posts: 632
Reputation: 132
Default Re: Custom objects don't show properly

Is the AddSimpleObject using the correct texture filename to the correct model?
Is the model using the right material texture names?
Have you rendered the object correctly?
Is there any reason that you may be suspiscious of corrupted textures?
Meller is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 09:41 PM   #4
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 256
Reputation: 7
Default Re: Custom objects don't show properly

Did you add the textures correctly to the txd?
Yes

Is the AddSimpleObject using the correct texture filename to the correct model?
Yes

Is the model using the right material texture names?
Yes

Have you rendered the object correctly?
Yes

Is there any reason that you may be suspiscious of corrupted textures?
No in kdff show ok.
ATomas is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 10:46 PM   #5
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 256
Reputation: 7
Default Re: Custom objects don't show properly

I found out that in the blender the scale -14.9599 appeared. How do I set scale 1 without changing the size of an object?
ATomas is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 10:51 PM   #6
cdoubleoper
Huge Clucker
 
cdoubleoper's Avatar
 
Join Date: Aug 2015
Location: United Galaxies of the Universe
Posts: 216
Reputation: 26
Default Re: Custom objects don't show properly

Quote:
Originally Posted by ATomas View Post
I found out that in the blender the scale -14.9599 appeared. How do I set scale 1 without changing the size of an object?
Try to scale vertices only.
cdoubleoper is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 11:12 PM   #7
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 890
Reputation: 2671
Default Re: Custom objects don't show properly

Object > Apply > Scale
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2017, 11:56 PM   #8
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 256
Reputation: 7
Default Re: Custom objects don't show properly

Thank you Kalcor.

The collisions were wrong. Some parts (rock, beach) are missing, and some dwell. A strange rectangle on the other side of the island.

Look on screen.

http://www.img.tpx.cz/uploads/buggdfgdfgdfgdgdfg.png
ATomas is offline   Reply With Quote
Old 18/11/2017, 12:22 AM   #9
Kalcor
SA-MP Developer
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 890
Reputation: 2671
Default Re: Custom objects don't show properly

Try turning "optimize" off in collision generation, then do the Optimize in CFE II.
Kalcor is offline   Reply With Quote
Old 18/11/2017, 07:09 PM   #10
ATomas
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2009
Location: Czech Republic
Posts: 256
Reputation: 7
Default Re: Custom objects don't show properly

I'had try bud still same problem
ATomas is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tutorial] How to create custom destroyable objects or objects which can get damaged <0.3z> Lordzy Tutorials 33 03/10/2016 07:01 AM
[Tutorial] How to align objects properly. Oh Tutorials 16 08/09/2012 12:20 AM
When using custom objects in custom.img gta crashes on startup AMEENAMEEN Server Support 4 03/06/2012 03:29 AM
Custom bank script doesn't save properly/load amount Biesmen Help Archive 0 14/10/2010 03:42 PM


All times are GMT. The time now is 01:25 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.