SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/06/2010, 10:37 AM   #1
shoru93
Big Clucker
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 112
Reputation: 0
Default Easy?

dcmd_countdown(playerid,params[]) {
#pragma unused params
if(PlayerInfo[playerid][Level] >= 0) {
if(CountDown == -1) {
CountDown = 6;
SetTimer("countdown",1000,0);
return CMDMessageToAdmins(playerid,"COUNTDOWN");
} else return SendClientMessage(playerid,red,"ERROR: Countdown in progress");
} else return SendClientMessage(playerid,red,"ERROR: You are not a high enough level to use this command");
}

I just want to make that a simple command like /countdown or /cd wich is available for all players, and not dcmd.
I also want to dont freeze player while use it.
Need help!
shoru93 is offline  
Old 09/06/2010, 10:47 AM   #2
Ignas1337
Gangsta
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 546
Reputation: 1
Default Re: Easy?

i would seriously suggest for everyone who scripts to first understand what each line does and how it can be altered before posting on the forums..
Ignas1337 is offline  
Old 09/06/2010, 10:48 AM   #3
Flashy
Huge Clucker
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 297
Reputation: 1
Default Re: Easy?

Quote:
Originally Posted by Izanagi
i would seriously suggest for everyone who scripts to first understand what each line does and how it can be altered before posting on the forums..
Agree.
Flashy is offline  
Old 09/06/2010, 10:55 AM   #4
Ignas1337
Gangsta
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 546
Reputation: 1
Default Re: Easy?

we're not here to give you free code, there are other people for that but they take $
if y0u're interested in further scripting you should.. no, you MUST understand pawno
Ignas1337 is offline  
Old 09/06/2010, 10:59 AM   #5
NewTorran
Huge Clucker
 
Join Date: May 2010
Posts: 415
Reputation: 4
Default Re: Easy?

Quote:
Originally Posted by shoru93
I just want to make that a simple command like /countdown or /cd wich is available for all players, and not dcmd.
Lol that made me laugh :P

pawn Code:
dcmd_countdown(playerid,params[]) {
  #pragma unused params
    if(CountDown == -1) {
     CountDown = 6;
     SetTimer("countdown",1000,0);
     } return SendClientMessage(playerid,red,"ERROR: Countdown in progress");
}

Try that
NewTorran is offline  
Old 09/06/2010, 10:59 AM   #6
Ignas1337
Gangsta
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 546
Reputation: 1
Default Re: Easy?

and for Kye's sake, use
Ignas1337 is offline  
Old 09/06/2010, 11:00 AM   #7
NewTorran
Huge Clucker
 
Join Date: May 2010
Posts: 415
Reputation: 4
Default Re: Easy?

Quote:
Originally Posted by Izanagi
and for Kye's sake, use
Actulley its:

NewTorran is offline  
Old 09/06/2010, 11:06 AM   #8
Ignas1337
Gangsta
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 546
Reputation: 1
Default Re: Easy?

well doesn't make that much difference when it comes to making out code from the context, does it?
Ignas1337 is offline  
Old 09/06/2010, 11:07 AM   #9
Ignas1337
Gangsta
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 546
Reputation: 1
Default Re: Easy?

althought i like the highlighting in pawn, but forgive me, for i haven't been into sa-mp/pawn/kye for 2 years
Ignas1337 is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need an Easy Fs MarcoNecroX Help Archive 10 10/04/2010 08:03 PM
Very easy! Daniel_June Help Archive 4 05/02/2010 08:16 PM
[Easy] Need help GrilloBR Help Archive 1 19/10/2009 03:17 AM
help plz -easy- Sal_Kings Server Support 12 13/04/2009 02:16 AM
Very easy but i don't know :S harrold Help Archive 10 27/02/2009 09:35 PM


All times are GMT. The time now is 01:40 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.