SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10/02/2014, 03:22 PM   #1
Markus1337
Big Clucker
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 109
Reputation: 2
Default Checkpoints breaking

----

Last edited by Markus1337; 17/02/2014 at 06:13 PM.
Markus1337 is offline   Reply With Quote
Old 17/02/2014, 09:19 AM   #2
Kyle
High-roller
 
Kyle's Avatar
 
Join Date: Mar 2009
Location: United Kingdom
Posts: 2,258
Reputation: 330
Default Re: Checkpoints breaking

Quote:
Originally Posted by Markus1337 View Post
I'm trying to understand how checkpoints can break after 3 days of online time, restarting the server doesn't help either.

All the Shop CPs work except for the enter/exit checkpoints and seeing that some players could even use the enter/exit checkpoints before I restarted is odd to me.

I understand that people would need to see code to give a correct answer but have you guys experienced anything like this?

Server is using 700mb RAM and I can see some minor lags like "mini-pauses" from time to time, ?.

thanks in advance
700mb is wayy too much.
Kyle is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Breaking rcon BossArturKA Server Support 2 08/01/2014 04:58 PM
Is this breaking the rules? clarencecuzz Everything and Nothing 3 19/09/2012 12:46 PM


All times are GMT. The time now is 05:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.