SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/06/2019, 06:42 PM   #1
Manuel78
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 8
Reputation: 0
Question Segmentation Fault on linux

So I have windows 10 and I am using latest streamer by incognito (v2.9.4). I downloaded both linux and windows files and compiled gm. Started samp server and everything worked fine. Recently I rented game host server and it's linux based. I uploaded all files and when i tried to start server I got "Segmentation Fault" in console. After testing everything I noticed it happens when I add streamer.so in plugins line. So i started uploading older versions of streamer and everything form v2.9.4 until v2.7.5 gives me same "Segmentation Fault". When I tried v2.7.4 it worked. My question is, can I somehow fix this and use latest streamer or I'm stuck with v2.7.4?
Manuel78 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] Segmentation fault VPS Linux - CentOS SmokeKiLL Português/Portuguese 1 04/06/2019 11:48 PM
Linux: Segmentation fault after starting the server NBass Scripting Help 1 20/03/2017 01:43 AM
How to Fix Segmentation fault for SA-MP Server Linux Abanob Bug Reports 4 15/09/2014 07:28 PM
Segmentation fault - Linux A-K-S Server Support 7 10/04/2010 01:11 PM
Linux server - "Segmentation fault" Striker_Moe Server Support 5 18/11/2009 06:06 AM


All times are GMT. The time now is 10:30 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.