SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP DL Edition > SA-MP 0.3.DL

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 23/10/2019, 09:31 PM   #1
Hypocrite
Little Clucker
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 1
Reputation: 0
Default 0.3dl object lighting problem

There is a difference of light tone between the object I made and the original object. I'm sure i use the same texture.
What is the solution? I'm sorry for bad english, you will understand from the screenshots.

screenshots


Last edited by Hypocrite; 07/11/2019 at 05:30 PM.
Hypocrite is offline  
Old 25/10/2019, 06:13 PM   #2
WestCoast1337
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2019
Posts: 12
Reputation: 0
Default Re: 0.3dl object lighting problem

Its prelite problem
Use this parametrs in export kam's scripts
https://imgur.com/o9LiR33
WestCoast1337 is offline  
Old 25/10/2019, 08:41 PM   #3
Naok
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2018
Posts: 1
Reputation: 0
Default Re: 0.3dl object lighting problem

dig into the code - in which everything is weather-related, like /timeset command, and there might be differences
Naok is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Lighting elvinas02 Scripting Help 6 12/02/2016 01:20 AM
Lighting objects swiftyrus Scripting Help 0 03/10/2015 11:22 AM
Interior lighting Puppy Scripting Help 2 22/09/2015 07:54 AM


All times are GMT. The time now is 01:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.