SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/01/2020, 11:20 AM   #1
BreezeSAMP
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Location: Spain
Posts: 21
Reputation: 11
Thumbs up Help - input line too long (after substitutions) [SOLVED]

C:\Users\Sergio\Desktop\----- Roleplay\gamemodes\frp.pwn(18911) : error 075: input line too long (after substitutions)
Pawn compiler 3.2.3664 Copyright (c) 1997-2006, ITB CompuPhase

HELP PLS!

LINE 18911

Last edited by BreezeSAMP; 03/01/2020 at 12:33 PM.
BreezeSAMP is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2020, 12:03 PM   #2
ShadowMortar
Big Clucker
 
ShadowMortar's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Croatia
Posts: 146
Reputation: 29
Default Re: Help - input line too long (after substitutions)

Just remove blank space between
PHP Code:
GameTextForPlayer 
and
PHP Code:
PlayerData[playerid][pInsideBusiness
__________________
Quote:
Originally Posted by CheezIt View Post
Follow your heart and own style.
Feel free to PM me if you need help.
ShadowMortar is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2020, 12:24 PM   #3
BreezeSAMP
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Location: Spain
Posts: 21
Reputation: 11
Default Re: Help - input line too long (after substitutions)

Quote:
Originally Posted by ShadowMortar View Post
Just remove blank space between
PHP Code:
GameTextForPlayer 
and
PHP Code:
PlayerData[playerid][pInsideBusiness
doesn't work.
BreezeSAMP is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2020, 12:26 PM   #4
Mobtiesgangsa
Big Clucker
 
Mobtiesgangsa's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: The Strip
Posts: 147
Reputation: 16
Default Re: Help - input line too long (after substitutions)

update compiler to the latest might fix
__________________
WARNING IM NOT HERE
Mobtiesgangsa is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2020, 12:30 PM   #5
BreezeSAMP
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Location: Spain
Posts: 21
Reputation: 11
Default Re: Help - input line too long (after substitutions)


I'd arranged it, there were gaps in the line and I didn't even notice. Thank you.
BreezeSAMP is offline   Reply With Quote
Old 03/01/2020, 12:33 PM   #6
BreezeSAMP
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Location: Spain
Posts: 21
Reputation: 11
Default Re: Help - input line too long (after substitutions)

solved
BreezeSAMP is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
input line too long (after substitutions) UnholyBeast Scripting Help 5 09/02/2017 08:00 PM
[Ajuda] input line too long (after substitutions) MineiriinHo Português/Portuguese 5 03/10/2016 02:08 PM
Input line too long (after substitutions) Blunt Scripting Help 7 02/11/2014 02:45 AM
input line too long (after substitutions) Immortal_LTU Scripting Help 4 03/01/2014 04:23 PM
input line too long (after substitutions) cIpiCaO Scripting Help 3 31/03/2012 09:22 AM


All times are GMT. The time now is 03:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.