SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26/06/2012, 07:16 AM   #1
God'Z War
Gangsta
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 763
Reputation: 102
Default Maps Are Not Loading

Hi Guys
I have maken spawning place map in mta i added in server.but when they request for spawn maps are not loading. plz help me
__________________

Free SAMP Server Available, Visit us www.knothost.com

!! For paid clients we provide free User Control Panel Website & Player signature for Mysql Based Servers.
!! Provide Free Server Signature
God'Z War is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 07:22 AM   #2
«XTC»
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Location: iran
Posts: 58
Reputation: 3
Default Re: Maps Are Not Loading

so... could you post an example of the map you included in your gm? (a line of an object)
__________________
XTC Stunt/Freeroam BETA version!
Note: there are some gossips that i got my sevrer's name from XTC clan.well right in here, i say that i didnt even know that a clan name named XTC exists. Im NOT the owner of XTC clan and XTC S/F is just a name that i interested to choose for my server.
«XTC» is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 07:28 AM   #3
God'Z War
Gangsta
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 763
Reputation: 102
Default Re: Maps Are Not Loading

i included in fs not in gm
__________________

Free SAMP Server Available, Visit us www.knothost.com

!! For paid clients we provide free User Control Panel Website & Player signature for Mysql Based Servers.
!! Provide Free Server Signature
God'Z War is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 07:32 AM   #4
«XTC»
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Location: iran
Posts: 58
Reputation: 3
Default Re: Maps Are Not Loading

there isnt any difference... just copy a line of your map and paste it here...
__________________
XTC Stunt/Freeroam BETA version!
Note: there are some gossips that i got my sevrer's name from XTC clan.well right in here, i say that i didnt even know that a clan name named XTC exists. Im NOT the owner of XTC clan and XTC S/F is just a name that i interested to choose for my server.
«XTC» is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 07:39 AM   #5
God'Z War
Gangsta
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 763
Reputation: 102
Default Re: Maps Are Not Loading

I Added only 1 line
Quote:
CreateDynamicObject(8947,410.06854248,-2028.28186035,-2.90000010,0.00000000,0.00000000,270.00000000); //
__________________

Free SAMP Server Available, Visit us www.knothost.com

!! For paid clients we provide free User Control Panel Website & Player signature for Mysql Based Servers.
!! Provide Free Server Signature
God'Z War is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 07:48 AM   #6
Jstylezzz
High-roller
 
Jstylezzz's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,860
Reputation: 1572
Default Re: Maps Are Not Loading

Where did you put this? Which callback?
Jstylezzz is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 07:52 AM   #7
Randy More
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Location: The Arab Republic of Egypt.
Posts: 134
Reputation: 16
Default Re: Maps Are Not Loading

Make sure you have compiled the fs and you have the .amx file version, also make sure you have inserted the filterscript name in the configuration file.
Randy More is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 08:03 AM   #8
God'Z War
Gangsta
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 763
Reputation: 102
Default Re: Maps Are Not Loading

When the player spawn every maps loading
i want to make that load when the player request for class selection
__________________

Free SAMP Server Available, Visit us www.knothost.com

!! For paid clients we provide free User Control Panel Website & Player signature for Mysql Based Servers.
!! Provide Free Server Signature
God'Z War is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 08:05 AM   #9
Jstylezzz
High-roller
 
Jstylezzz's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: Netherlands
Posts: 1,860
Reputation: 1572
Default Re: Maps Are Not Loading

Under which callback are they?
And, in whichinterior is it mapped? (i mean, interior 1 or 2 or w/e)
Jstylezzz is offline   Reply With Quote
Old 26/06/2012, 08:09 AM   #10
Randy More
Big Clucker
 
Join Date: Jun 2012
Location: The Arab Republic of Egypt.
Posts: 134
Reputation: 16
Default Re: Maps Are Not Loading

They will be forced to the Class-request anyways, so why don't you just leave them or add them if you didn't under OnFilterScriptInit callback?
Randy More is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How-To convert MTA maps to SA-MP maps smokeweed Scripting Help 5 13/01/2012 07:14 PM
[MAPS] 23 Original maps , + teleports,7733 objects, over 300 vehicles CLICK here Zh3r0 Filterscripts 50 16/06/2010 05:25 PM
****** Maps > San Andreas Maps? BMUK Help Archive 4 10/02/2010 04:26 PM
How to script maps, and or add maps to a server. MrXavier Help Archive 4 09/01/2010 04:50 PM


All times are GMT. The time now is 05:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.