SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/03/2015, 07:41 PM   #1
vic1997
Little Clucker
 
vic1997's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: France - 68 - Alsace
Posts: 45
Reputation: 34
Default Bug with server in SAMP interface

Hello, when I'm on the samp interface at the beginning, no server then responds that I am on the internet (no ping). I have the latest version of samp (0.3z) and everything worked yesterday. I try everything with the firewall and nothing... I start with the administrator mode and nothing... Have you an idea ? A solution ? thanks




Sorry I'm French and I speak very bad english, as you could see (thanks ****** translation)
__________________

New french forum : "http://sa-mp-fr.com/forum/

┌─────────────────────────────┐
| Mes réalisations : |
└─────────────────────────────┘

[Projet] Projet roleplay
[GameMode] DM Gamemode
[GameMode] Basic Roleplay
[FilterScript] Weapon Shop
HTML - PHP - CSS -SQL - C - Pawn - VB - Python - Java

vic1997 is offline   Reply With Quote
Old 03/03/2015, 10:19 PM   #2
chsulaj
Big Clucker
 
chsulaj's Avatar
 
Join Date: Jan 2015
Location: California
Posts: 90
Reputation: 8
Default Re: Bug with server in SAMP interface

I think you must restart your pc and try it again.
chsulaj is offline   Reply With Quote
Old 03/03/2015, 11:03 PM   #3
Sew_Sumi
Banned
 
Join Date: Jun 2008
Location: Azerbaijan
Posts: 6,284
Reputation: 525
Default Re: Bug with server in SAMP interface

AVG does this at times.

Another thing is Wifi, it's not a good connection.

As well as when you do start the sa-mp launcher and it does those checks, quite often they don't come back first go, so you have to manually click and check they aren't responding.
Sew_Sumi is offline   Reply With Quote
Old 04/03/2015, 02:19 AM   #4
zetX
Little Clucker
 
zetX's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: India
Posts: 18
Reputation: 2
Default Re: Bug with server in SAMP interface

I faced this many time...
If you have wifi connection so reset your router..
^^this solved the problem for me before..
__________________
Quote:
Originally Posted by Kaperstone View Post
try to implement porn in SAMP
zetX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Tool/Web/Other] Command line interface to SA-MP server xeeZ Tools and Files 6 24/04/2015 03:38 PM
How to start a server with a different network interface? canaillou2k5 Server Support 2 21/10/2013 08:08 PM
[Tool/Web/Other] Nova interface para o samp [STR]Matrix Lançamentos/Releases 13 23/03/2012 11:39 PM
Server Web Interface? sciman001 Help Archive 14 13/03/2011 01:42 AM
[Modification] | SAMP Gui - Simple modification of samp Interface (InGame) LuxurioN™ Everything and Nothing 21 15/03/2010 01:55 PM


All times are GMT. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.