SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26/04/2015, 05:25 PM   #1
shadowstorm
Big Clucker
 
Join Date: Mar 2015
Location: Israel,Jerusalem
Posts: 99
Reputation: 9
Default Help Ipleomax td editor

Hey all,
I am having a problem with Ipleomax textdraw editor when I click on "New" button and I typed the name of the project it doesn't do anything and when I click"Load" button and it doesn't do anything as well.:/ help please [REP+].

Edit:Sorry I posted it on wrong section
__________________
My Works so far:-
Code:
[Map]RconIslandV1.2
[Filterscript]Health/Armour Indicatorv0.1
shadowstorm is offline   Reply With Quote
Old 26/04/2015, 05:40 PM   #2
MeCom
Big Clucker
 
MeCom's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Posts: 64
Reputation: 6
Default Re: Help Ipleomax td editor

it happens to me sometimes i just restart my computer then it works fine
__________________
Contact Me:
1- PM here
2- Add my skype MeCom97
MeCom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Need help - IPLEOMAX textdraw editor hoonz Scripting Help 2 24/08/2014 03:25 PM
[Ajuda] Ipleomax's Editor ElGringo Português/Portuguese 11 23/08/2014 08:49 PM
iPLEOMAX's TextDraw Editor NviDa Scripting Help 13 01/05/2014 01:49 PM
[Ajuda] ipleomax textdraw editor Kratos_xD Português/Portuguese 3 10/12/2012 09:29 AM
iTD (iPleoMax Textdraw Editor) xplor09edy Scripting Help 7 12/10/2012 06:07 PM


All times are GMT. The time now is 08:14 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.