SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 19/07/2019, 01:18 PM   #1
andrey1311
Little Clucker
 
andrey1311's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 40
Reputation: 0
Default SA:MP not launching after windows reinstall

So, I reinstalled my windows on my laptop. I have an Asus X553MA, windows 7, 64 bits. Few months ago I lost the original CD with all the drivers and I put them from internet via a USB.

I installed GTA and SAMP, when I press Connect to a server it does nothing.

I tried different methods like : running as admin, compatibility mode. I don't have gta_sa.set in my documents so I can't delete it. Do you have any solutions? Thanks.
__________________
Part of PAYDAY SAMP

andrey1311 is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2019, 01:55 PM   #2
Bingo
High-roller
 
Bingo's Avatar
 
Join Date: Jul 2012
Location: United Arab Emirates.
Posts: 1,695
Reputation: 235
Default Re: SA:MP not launching after windows reinstall

Check your graphics driver.
Bingo is offline   Reply With Quote
Old 20/07/2019, 12:31 PM   #3
andrey1311
Little Clucker
 
andrey1311's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 40
Reputation: 0
Default Re: SA:MP not launching after windows reinstall

Quote:
Originally Posted by Bingo View Post
Check your graphics driver.
I've installed all the drivers. Still not working. I installed DirectX 9, and still not working.
__________________
Part of PAYDAY SAMP

andrey1311 is offline   Reply With Quote
Old 24/07/2019, 10:07 PM   #4
AkiraR
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 21
Reputation: 3
Default Re: SA:MP not launching after windows reinstall

Completely uninstall, delete your GTA SA Documents, then re-install. DO NOT LOAD SAMP, merely launch the Singleplayer version, and wait then once into the game then exit. Install SAMP, then try launching a server.
AkiraR is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Reinstall windows -- > Mysql don't work anymore? Metharon Scripting Help 4 25/05/2014 05:46 AM
samp not launching at windows 8 jack556 Client Support 10 10/06/2013 09:06 AM
Problem after windows reinstall. pasha97 Server Support 10 05/06/2012 06:37 AM
Reinstall niyaz Client Support 0 07/10/2011 06:15 PM
Need reinstall? RSX Client Support 2 01/09/2009 07:42 PM


All times are GMT. The time now is 10:17 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.