SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 11/04/2010, 08:40 PM   #1
Torran
High-roller
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,783
Reputation: 1
Default Textdraw Editor Box help

Im using the Textdraw Editor 1.0 by Zamaroht
Ive put a box on it and i can adjust:

| | to | | and so on

But i cant adjust

-
-

to

-



-

and so on
Does anyone know how i can? As its changing my ~n~ by putting two bits on one line
Torran is offline  
Old 12/04/2010, 06:33 AM   #2
Torran
High-roller
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,783
Reputation: 1
Default Re: Textdraw Editor Box help

Anyone?

--Yes i know its 10 hours or something like that - Its only 2 away and i need to fix
Torran is offline  
Old 12/04/2010, 11:31 AM   #3
M4S7ERMIND
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Location: Russia
Posts: 237
Reputation: 0
Default Re: Textdraw Editor Box help

If you have an empty box with one letter in it(e.g. "_"), by increasing font size it will get bigger.
Or if you have some text in it, then by adding "_~n~" should work(not sure about that one though).
M4S7ERMIND is offline  
Old 12/04/2010, 11:35 AM   #4
Torran
High-roller
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,783
Reputation: 1
Default Re: Textdraw Editor Box help

Huh? Lol..

I cant add text strings to the box? So i dont thing that would make it bigger,
And if i added ~n~ ect the box just squishes it
Torran is offline  
Old 12/04/2010, 11:47 AM   #5
M4S7ERMIND
Huge Clucker
 
Join Date: Jun 2009
Location: Russia
Posts: 237
Reputation: 0
Default Re: Textdraw Editor Box help

I have no idea about the new Textdraw Editor, but in the old one you could increase box size in every direction.
M4S7ERMIND is offline  
Old 12/04/2010, 11:48 AM   #6
Rzzr
Gangsta
 
Rzzr's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Netherlands
Posts: 989
Reputation: 251
Default Re: Textdraw Editor Box help

Lol Joe, you open a lot of topics, this could be asked in the original Textdraw editor thread.

However, I have this problem too, try changing the alignment to right or left or something, that worked for me
Rzzr is online now  
Old 12/04/2010, 12:01 PM   #7
Torran
High-roller
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,783
Reputation: 1
Default Re: Textdraw Editor Box help

Quote:
Originally Posted by LowCo.
Lol Joe, you open a lot of topics, this could be asked in the original Textdraw editor thread.
No1 ever replies when you ask in the FS/GM thread..
Torran is offline  
Old 12/04/2010, 04:18 PM   #8
Torran
High-roller
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 1,783
Reputation: 1
Default Re: Textdraw Editor Box help

Alignment messes the whole thing up,

I can change the X but not the Y,

The left and ride sides move but i cant get the top and bottom to get bigger,
So im stuck with a small box which i want making bigger
Torran is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] [FS] Textdraw Editor 1.0! • Remade from scratch • Lots of new features! Zamaroht Filterscripts 382 07/05/2017 02:22 AM
[FilterScript] [FS] TextDraw editor 0.6 - Multiple textdraw support, for proffesional textdraws Zamaroht Filterscripts 369 20/01/2013 02:46 PM
textdraw editor Kar Help Archive 3 12/06/2010 04:00 PM


All times are GMT. The time now is 01:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.