SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 29/02/2012, 05:40 PM   #1
Eljayar
Little Clucker
 
Eljayar's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Davao, Philippines
Posts: 45
Reputation: 0
Default How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

The Title says it all..
__________________
pawn Code:
Modern Gaming Roleplay Owner
     Server IP: 108.170.11.21:7778
     Scripter: 45%
     Mapper: 95%
     Roleplayer: 100%
     Noob: -100%
Eljayar is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 05:45 PM   #2
willzyyy
Banned
 
Join Date: Feb 2012
Location: mta
Posts: 136
Reputation: 11
Default Re: How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

gamemp.com
willzyyy is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 05:55 PM   #3
xLewisx
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 42
Reputation: 11
Default Re: How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

It automaticaly goes on the internet list. You can purchase for your server to be put on the hosted list @ game-mp.com
xLewisx is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 05:56 PM   #4
Eljayar
Little Clucker
 
Eljayar's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: Davao, Philippines
Posts: 45
Reputation: 0
Default Re: How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

Can you Tutorial me how to use www.gamemp.com?
__________________
pawn Code:
Modern Gaming Roleplay Owner
     Server IP: 108.170.11.21:7778
     Scripter: 45%
     Mapper: 95%
     Roleplayer: 100%
     Noob: -100%
Eljayar is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 05:59 PM   #5
xLewisx
Little Clucker
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 42
Reputation: 11
Default Re: How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

It is www.game-mp.com not gamemp.com
xLewisx is offline   Reply With Quote
Old 29/02/2012, 10:17 PM   #6
Guest9328472398472
Guest
 
Posts: n/a
Default Re: How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

www.game-mp.com - Hosted List
Set in your config "announce" to "announce 1" - Internet List
  Reply With Quote
Old 29/02/2012, 10:27 PM   #7
Andrew_Razato
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 20
Reputation: 5
Default Re: How to put my server on the Hosted list as well as in Internet list?

It should automatically do it when you buy a hosted server. But i don't know to much so just go by what these guys have said
Andrew_Razato is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server not showing in the internet list but it shows in the hosted list. robanswe Server Support 4 09/07/2011 09:28 PM
Server doesn't show on internet/hosted list blackwave Server Support 6 02/12/2010 06:30 PM
internet list vs payed hosted list? madman227 Server Support 5 23/06/2010 10:28 PM
How to list my server in internet list redigaffi Server Support 6 21/11/2009 08:30 PM


All times are GMT. The time now is 08:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.