SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Discussion

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/05/2014, 02:08 PM   #1
maxisaibot
Big Clucker
 
maxisaibot's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Israel
Posts: 54
Reputation: 3
Default Why Custom Models not in SA-MP

I played long time mta. I loving mta's custom model download/upload system. It's very usefull for race and role play servers. Because servers using custom player skins and car models. Example SAMP has not police girl skin. But it's possible on MTA. I guess it must be add on next version.
__________________
maxisaibot is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 02:11 PM   #2
QuaTTrO
Gangsta
 
QuaTTrO's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 516
Reputation: 75
Default Re: Why Custom Models not in SA-MP

No. It has been said million times.
QuaTTrO is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 02:46 PM   #3
Vince
Spam Machine
 
Vince's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Belgium
Posts: 10,089
Reputation: 2655
Default Re: Why Custom Models not in SA-MP

SA-MP aims to preserve the feel of the original game. It doesn't pretend to be its own game engine. It also doesn't want to force players into downloading stuff that they don't want.
__________________
Vince is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 02:53 PM   #4
Pottus
High-roller
 
Pottus's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,851
Reputation: 1312
Default Re: Why Custom Models not in SA-MP

Quote:
Originally Posted by Vince View Post
SA-MP aims to preserve the feel of the original game. It doesn't pretend to be its own game engine. It also doesn't want to force players into downloading stuff that they don't want.
As a result you need more creativity in SAMP to achieve advanced results, but the stock assets are sufficient enough to create most object ideas with prefabs.
Pottus is online now   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 02:56 PM   #5
Yves
High-roller
 
Yves's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Area 51
Posts: 1,501
Reputation: 122
Default Re: Why Custom Models not in SA-MP

i would leave samp if that ever happend its a bad idea because on MTA it takes piss to get the files and install them i don't like how that is designed.
__________________
Yves is offline   Reply With Quote
Old 07/05/2014, 06:26 PM   #6
Kar
Banned
 
Join Date: May 2010
Location: Black Asylum
Posts: 2,940
Reputation: 538
Default Re: Why Custom Models not in SA-MP

Custom models are in sa-mp. just open the SAMP folder, it's blatantly right there, CUSTOM.ide, custom.img

hehee.. lol anyway stop comparing the mod to the other mod, they are COMPLETELY different in these terms.
Kar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
custom models in a hosted game rocklore Scripting Help 4 24/08/2013 05:30 PM
Custom Building Models Wilkinsocks Scripting Help 1 20/05/2012 04:33 PM
Custom Models Trooper[Y] Help Archive 16 29/11/2010 07:19 AM


All times are GMT. The time now is 11:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.