SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > General

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06/09/2019, 05:30 PM   #1
Hazon
Big Clucker
 
Hazon's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Who cares ?
Posts: 144
Reputation: 25
Default Mod for SAMP.

Hey,

Since I'm the player addicated only to LV city, is there any mod(.cs or .asi) who'm removes completly objects from LS and SF ? I'm running on 60 FPS, but I want to gain more.
Hazon is offline   Reply With Quote
Old 06/09/2019, 10:06 PM   #2
FenilX
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 27
Reputation: 0
Default Re: Mod for SAMP.

I dont think removing objects increase your perfomance becoz those citys are not loaded you can see only its LODs from far. (Long Distance Object)^ its a very low polyd model with very low res textures

if you dont want to see that you can use low distanced timecyc mod, so you will see only objects in a low distance, I use this mod I have low pc too
my pc specs are
2gb ram and 256mb of gpu and
cpu core2duo e8200 2.66ghz
I had a 1gb gpu in past but it got malfunctiond
and using the onboard integrated graphics
so tell me your specs so that I can help you with
FenilX is offline   Reply With Quote
Old 06/09/2019, 10:31 PM   #3
Hazon
Big Clucker
 
Hazon's Avatar
 
Join Date: May 2018
Location: Who cares ?
Posts: 144
Reputation: 25
Default Re: Mod for SAMP.

I sent you a PM!

Last edited by Hazon; 07/09/2019 at 04:26 PM.
Hazon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Instail Samp Cpanel Into Website To Make Samp Server Panel MrTransport Scripting Help 6 14/08/2015 06:16 PM
[HELP] How To Create Turf And /attack System For RP , Im Going To Wiki.Samp And forum Samp ? || +Rep || AmirSlaYeR Scripting Help 9 06/12/2014 03:44 PM
SAMP Add a 'A new version of samp is available' text at the start of samp client. Tomboeg General 16 29/03/2013 07:06 PM
[Plugin] [REL]SAMP-MySQL v0.15 - SAMP 0.3 supported!!! corrected version uploaded... ADreNaLiNe-DJ Plugin Development 1016 04/08/2010 10:43 PM


All times are GMT. The time now is 05:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.