SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/07/2013, 03:41 PM   #1
DRIFT_HUNTER
High-roller
 
Join Date: Oct 2009
Posts: 2,144
Reputation: 172
Default RemoveBuildingForPlayer

RemoveBuildingForPlayer does not remove LOW poly object (The one without collision and looks like s***)
So when you look it from some angles you can see it like the building is there (but very ugly one)
DRIFT_HUNTER is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2013, 04:22 PM   #2
BigETI
High-roller
 
BigETI's Avatar
 
Join Date: Mar 2010
Location: Germany
Posts: 1,005
Reputation: 323
Default AW: RemoveBuildingForPlayer

If you would use this, you would be able to remove LOD's aswell.
BigETI is offline   Reply With Quote
Old 18/07/2013, 04:32 PM   #3
Salsa
Huge Clucker
 
Salsa's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Tokoyo, Japan
Posts: 447
Reputation: 13
Default Re: RemoveBuildingForPlayer

after removing RemovingBuilding ( objects )

our maps not showing properly ? am i right ?
__________________
Hosted Tab For 13$ Per Month : DISABLE NOW
Mapping For $ Pm Me If You Want Maps
Need Registered IRC Channel Pm Me I Can Make Irc Channel's On Request
Salsa is offline   Reply With Quote
Old 19/07/2013, 01:29 AM   #4
OTACON
Banned
 
Join Date: Dec 2010
Location: mongolia
Posts: 5,175
Reputation: 569
Default Respuesta: RemoveBuildingForPlayer

the object is never removed, not visible to the player.
increases fRadius.

http://wiki.sa-mp.com/wiki/RemoveBuildingForPlayer
RemoveBuildingForPlayer=Removes a standard San Andreas model for a single player within a specified range.
OTACON is offline   Reply With Quote
Old 12/09/2018, 11:00 PM   #5
ashleymeah
Little Clucker
 
ashleymeah's Avatar
 
Join Date: Sep 2013
Location: London, UK
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: RemoveBuildingForPlayer

Old thread but still relevant. I believe the range is to delete this object within x range so i would not recommend increasing this thinking it will increase the distance its no longer visible from

How to fix
This is the LOD model you are seeing, you will see this listed in MTA
Code:
..   model="4848" lodModel="4976"   ..
Simply remove the LOD model too
Code:
	RemoveBuildingForPlayer(playerid,4976,1931,-1871.3906,15.84375,20);
	RemoveBuildingForPlayer(playerid,4848,1931,-1871.3906,15.84375,20);
__________________


samp.nl-roleplay.com || Join us on discord ! || https://discord.gg/CPgjBfU
ashleymeah is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
RemoveBuildingForPlayer Squirrel Scripting Help 4 18/02/2013 12:44 AM
RemoveBuildingForPlayer HELP!!!!! LavaHDProkiller Scripting Help 16 21/01/2013 10:58 AM
RemoveBuildingForPlayer help ! MSav34 Scripting Help 8 02/07/2012 07:29 PM
RemoveBuildingForPlayer AstonDA-G Scripting Help 3 09/06/2012 02:57 PM


All times are GMT. The time now is 03:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.