SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Filterscripts

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/07/2015, 06:53 PM   #441
Crayder
Banned
 
Join Date: Sep 2013
Location: Flames of Hell
Posts: 3,324
Reputation: 652
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

Ok, now it's just the appended version. Check GH.
Crayder is offline  
Old 03/07/2015, 07:05 PM   #442
acade
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 446
Reputation: 8
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

I try to create text and it's not working, I use /text, set the font color to different things and it's still not working.

I am using object 19980 and changing the colors and sizes but no text is showing? Why is this?
__________________
+REP if you think I helped you out - Thanks
acade is offline  
Old 04/07/2015, 11:42 PM   #443
Pottus
High-roller
 
Pottus's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,885
Reputation: 1337
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

You need to set text and turn it on also remember since text beyond slot 0 is rarely needed Texture Studio only supports this slot I think some of the other map editors support more.
Pottus is offline  
Old 04/07/2015, 11:51 PM   #444
Roberto80
Huge Clucker
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 255
Reputation: 20
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

hey pottus,its a very very very cool tool to map and texture,but i have some bugs like:
sometimes,the /mtextures don't move with h and y,i must relog or press windows button and click gta again.
what about remove /sel? like /editobject 4.this will edit object 4,/stexture 4,/dobject 4,,,,
Roberto80 is offline  
Old 05/07/2015, 02:25 AM   #445
Pottus
High-roller
 
Pottus's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 4,885
Reputation: 1337
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

I don't really want to do that because then it could be real easy to make mistakes. If you really wanted to you could add the following to any command to establish this support.

Code:
#define UpdateObjectSelection(); if(!isnull(arg)) { \
	new index = strval(arg); \
	if(Iter_Contains(Objects, index)) CurrObject[playerid] = index; }
Code:
// Enter edit mode
CMD:editobject(playerid, arg[]) // In GUI
{
    MapOpenCheck();
    
	EditCheck(playerid);

    UpdateObjectSelection();
Pottus is offline  
Old 05/07/2015, 06:08 AM   #446
Roberto80
Huge Clucker
 
Join Date: Dec 2014
Posts: 255
Reputation: 20
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

Wow,thanks,i will try it soon,and i'm sure i will get more than 100 errors lol
Roberto80 is offline  
Old 05/07/2015, 06:22 AM   #447
thaKing
Huge Clucker
 
thaKing's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mushroom fields
Posts: 293
Reputation: 37
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

Probably that's my fault, but I can't create /text. It shows the settings e.g. Text: Yes, n shit, but the text isn't showing even I set color. (I even did the same as you in the video, still, not working.)
I can create objects, edit them, change textures.. everything is working except /text.
Please, can you give me a full server? Maybe I did something wrong with the setup or something.
thaKing is offline  
Old 05/07/2015, 10:06 AM   #448
JustMe.77
Huge Clucker
 
JustMe.77's Avatar
 
Join Date: Jun 2013
Location: Germany
Posts: 215
Reputation: 65
Default AW: Re: Texture Studio - Texture your maps

Quote:
Originally Posted by runcis View Post
Probably that's my fault, but I can't create /text. It shows the settings e.g. Text: Yes, n shit, but the text isn't showing even I set color. (I even did the same as you in the video, still, not working.)
I can create objects, edit them, change textures.. everything is working except /text.
Please, can you give me a full server? Maybe I did something wrong with the setup or something.
Hi, try this one.

/cobject 19483 (Invisible Object with No Collision)
/text--> Do this settings. Text On. Text: Test Font Size 64x64 Font Color: 0xFFFF0080

It should work..
JustMe.77 is offline  
Old 05/07/2015, 11:00 AM   #449
ataesmailpor
Little Clucker
 
ataesmailpor's Avatar
 
Join Date: May 2015
Location: IRAN
Posts: 23
Reputation: 1
Default Re: Texture Studio - Texture your maps

plz helpme wath is creact icon to map ??
Sry i'm Bad English
ataesmailpor is offline  
Old 05/07/2015, 04:31 PM   #450
thaKing
Huge Clucker
 
thaKing's Avatar
 
Join Date: Feb 2014
Location: Mushroom fields
Posts: 293
Reputation: 37
Default Re: AW: Re: Texture Studio - Texture your maps

Quote:
Originally Posted by JustMe.77 View Post
Hi, try this one.

/cobject 19483 (Invisible Object with No Collision)
/text--> Do this settings. Text On. Text: Test Font Size 64x64 Font Color: 0xFFFF0080

It should work..
Thank you so much. It really worked.
thaKing is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[FilterScript] 420 Texture Viewer and ALL SA texture Array Pottus Filterscripts 45 11/02/2017 01:48 PM
TEXTURE BUG (0.3X) Rapgangsta Bug Reports 10 20/03/2013 04:59 AM
what texture to use ? park4bmx General 2 10/03/2013 04:40 PM
Texture thimo Help Archive 9 05/02/2011 08:29 AM
Don't have Texture Ricop522 Help Archive 2 25/12/2010 04:16 PM


All times are GMT. The time now is 02:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.