SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 18/01/2014, 10:16 PM   #1
Admigo
High-roller
 
Admigo's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: The Netherlands
Posts: 1,840
Reputation: 297
Default [Bug?] Sniper bullets not firing

Hello.

I noticed when i tested the OnPlayerWeaponShot callback when i was using a sniper at certain locations no bullets were fired.
This will cause that the OnPlayerWeaponShot will not be called.
I debugged the message and there was not showing a message when the bullet was not fired.(Makes sense offcourse)
[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fiVVaNIIdV0[/ame]

Admigo.
__________________
Follow me on Instagram @brandonvanommen
Admigo is offline   Reply With Quote
Old 18/01/2014, 10:19 PM   #2
Swisher
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 100
Reputation: 1
Default Re: [Bug?] Sniper bullets not firing

This happen on my server too... I thought it was because of a new headshot filterscript though,,
__________________

Deathmatch/Freeroam/Roleplay/Cops/Robbers/Minigames/Race
NOW RUNNING 0.3z !
Swisher is offline   Reply With Quote
Old 18/01/2014, 10:39 PM   #3
BloodyEric
Huge Clucker
 
BloodyEric's Avatar
 
Join Date: May 2008
Location: Berlin, Germany
Posts: 341
Reputation: 12
Default AW: [Bug?] Sniper bullets not firing

Sniper bullets dont count as actual "bullets" within the game engine, in contrast to AK/MP5/TEC9/PISTOL bullets.

So its pretty normal that the callback isnt called.
BloodyEric is offline   Reply With Quote
Old 18/01/2014, 10:50 PM   #4
MugiwaraNoLuffy
Huge Clucker
 
MugiwaraNoLuffy's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Posts: 254
Reputation: 40
Default Respuesta: AW: [Bug?] Sniper bullets not firing

Quote:
Originally Posted by BloodyEric View Post
Sniper bullets dont count as actual "bullets" within the game engine, in contrast to AK/MP5/TEC9/PISTOL bullets.

So its pretty normal that the callback isnt called.
Sniper bullets count as bullets.
__________________
MugiwaraNoLuffy is offline   Reply With Quote
Old 18/01/2014, 11:03 PM   #5
Admigo
High-roller
 
Admigo's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: The Netherlands
Posts: 1,840
Reputation: 297
Default Re: AW: [Bug?] Sniper bullets not firing

Quote:
Originally Posted by BloodyEric View Post
Sniper bullets dont count as actual "bullets" within the game engine, in contrast to AK/MP5/TEC9/PISTOL bullets.

So its pretty normal that the callback isnt called.
Yep it does. When i fired the bullets it was called.
Only when no bullets were fired it was not called.
__________________
Follow me on Instagram @brandonvanommen
Admigo is offline   Reply With Quote
Old 18/01/2014, 11:26 PM   #6
d0
Beta Tester
 
d0's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Germany
Posts: 434
Reputation: 135
Default Re: [Bug?] Sniper bullets not firing

Confirmed. It only seems to be broken if you are close to the GTA map edges.
__________________
<3
d0 is offline   Reply With Quote
Old 19/01/2014, 12:08 AM   #7
0x00405A00
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2013
Location: 127.0.0.1
Posts: 6
Reputation: 0
Default Re: [Bug?] Sniper bullets not firing

The callback named onplayerweaponshot and i mean that a sniper is also a weapon like deagle or mp5 and so on ... my thread about a bug in 0.3z rc2 with the rocket launcher was closed with the reason that a rocket launcher doesnt fire bullets but its also a weapon like deagle or mp5 and so on ...
0x00405A00 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Bullets Problem.. dorperez Scripting Help 6 26/05/2012 09:36 AM
Bullets Algorithm ? MJ! Help Archive 0 18/08/2010 07:38 PM
Money and bullets Mr Dzx Help Archive 6 27/05/2010 03:50 PM


All times are GMT. The time now is 10:26 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.