SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 13/04/2009, 09:04 PM   #1
Ratboy14
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Reputation: 0
Default Original cd / dvd

I keep getting error's when launching SAMP. When I patch GTA to v1 it ask's for the original CD/DVD. If I don't patch it and leave it at 2.0 it load's into single player. I've reinstalled 3 time's and tried the capability thing and nothing is working.

OS = Vista Home Premium 32-bit
The GTA is version 2.0 and won't work if I patch it
CPU = Phenom x3 8450 (I don't think this will matter)
Ratboy14 is offline   Reply With Quote
Old 13/04/2009, 09:25 PM   #2
HydraX
Gangsta
 
Join Date: Mar 2009
Location: Don`t stalk me..
Posts: 894
Reputation: 18
Default Re: Original cd / dvd

Leave it in 2.0

Then run sa-mp as "admin"
__________________
kthxbai.
http://pastebin.com/cLxes1HM

West Coast Generation - Alpha [0.3e]
108.213.37.171:7777
HydraX is offline   Reply With Quote
Old 13/04/2009, 10:37 PM   #3
Ratboy14
Little Clucker
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: Original cd / dvd

Quote:
Originally Posted by [SaS
[Hunter] ]
Leave it in 2.0

Then run sa-mp as "admin"
Isn't working
Ratboy14 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[GameMode] [GM] Zombie Outbreak (Original) Battleskull Gamemode Scripts 25 29/11/2011 05:32 AM
Original GTA SA cars? valmiustila Everything and Nothing 9 22/03/2011 07:13 AM
Original File? TheNotorius Help Archive 2 01/11/2009 04:11 AM
need help with original objects WardenCS Help Archive 4 15/06/2009 06:23 PM


All times are GMT. The time now is 10:09 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.