SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 26/04/2019, 08:37 PM   #1
KnyF
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
Reputation: 0
Default max 105fps samp

Hello all.
I need a script maximum fps 105 for my server.
if someone will have more, kick
help me!
KnyF is offline   Reply With Quote
Old 27/04/2019, 11:20 AM   #2
MSC
Little Clucker
 
MSC's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Location: Tunisia
Posts: 24
Reputation: 0
Flowers Re: max 105fps samp

I don't think you can get the player's FPS. But you still able to use GetPlayerPing(playerid) & kick him if he has a high ping.

Anyways. You still can use this: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=172085
__________________
- Closed all projects, will be back soon -
MSC is offline   Reply With Quote
Old 27/04/2019, 09:09 PM   #3
TheToretto
Gangsta
 
TheToretto's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 600
Reputation: 66
Default Re: max 105fps samp

so if I have a high end pc I'm not allowed to play in your server? what the fuck that doesn't even deserve a solution
__________________






Toretto#9902

Rest in peace grandpa, 03 November 2018
TheToretto is offline   Reply With Quote
Old 27/04/2019, 09:34 PM   #4
aKnoxx
Big Clucker
 
aKnoxx's Avatar
 
Join Date: Dec 2018
Location: United States Discord: ABC#6701
Posts: 77
Reputation: 0
Default Re: max 105fps samp

Quote:
Originally Posted by TheToretto View Post
so if I have a high end pc I'm not allowed to play in your server? what the fuck that doesn't even deserve a solution
LMAO werdd

Pretty sure samp already has a max fps of 90 though. By default.

Here is how though:

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=490436 >> GetPlayerFPS or OnPlayerFPSChange
aKnoxx is offline   Reply With Quote
Old 27/04/2019, 09:56 PM   #5
ShadowMortar
Big Clucker
 
ShadowMortar's Avatar
 
Join Date: Jul 2016
Location: Croatia
Posts: 86
Reputation: 10
Default Re: max 105fps samp

Quote:
Originally Posted by aKnoxx View Post
LMAO werdd

Pretty sure samp already has a max fps of 90 though. By default.

Here is how though:

https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=490436 >> GetPlayerFPS or OnPlayerFPSChange
I guess you have never tried samp addon, your fps cam go above 120
ShadowMortar is online now   Reply With Quote
Old 28/04/2019, 10:01 AM   #6
KnyF
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: max 105fps samp

Quote:
Originally Posted by TheToretto View Post
so if I have a high end pc I'm not allowed to play in your server? what the fuck that doesn't even deserve a solution
yes, I am looking for a script for the maximum number of frames on my server
KnyF is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2019, 10:12 AM   #7
K0P
Banned
 
Join Date: Nov 2015
Location: *.*.*.*
Posts: 601
Reputation: 87
Default Re: max 105fps samp

Take a look at this: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=172085

Code:
new pDrunkLevelLast[MAX_PLAYERS];
new pFPS[MAX_PLAYERS];
 
public OnPlayerConnect(playerid) {
    pDrunkLevelLast[playerid]   = 0;
    pFPS[PlayerID]          = 0;
}
 
public OnPlayerUpdate(playerid) {
    
    // handle fps counters.
    
    if (pFPS[playerid] >= 105) return Kick (playerid);

    new drunknew;
    drunknew = GetPlayerDrunkLevel(playerid);
    
    if (drunknew < 100) { // go back up, keep cycling.
        SetPlayerDrunkLevel(playerid, 2000);
    } else {
        
        if (pDrunkLevelLast[playerid] != drunknew) {
            
            new wfps = pDrunkLevelLast[playerid] - drunknew;
            
            if ((wfps > 0) && (wfps < 200))
                pFPS[playerid] = wfps;
            
            pDrunkLevelLast[playerid] = drunknew;
        }
        
    }
    
}
K0P is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2019, 10:48 AM   #8
BlackBank
Gangsta
 
Join Date: Dec 2010
Location: The Netherlands
Posts: 524
Reputation: 437
Default Re: max 105fps samp

Quote:
Originally Posted by ShadowMortar View Post
I guess you have never tried samp addon, your fps cam go above 120
Uhm, not a good idea... Since i even have sometimes problems with 90FPS, some vehicles don't work properly etc. Imagine it higher then 90FPS.
BlackBank is offline   Reply With Quote
Old 28/04/2019, 12:03 PM   #9
KnyF
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 3
Reputation: 0
Default Re: max 105fps samp

Quote:
Originally Posted by K0P View Post
Take a look at this: https://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=172085

Code:
new pDrunkLevelLast[MAX_PLAYERS];
new pFPS[MAX_PLAYERS];
 
public OnPlayerConnect(playerid) {
    pDrunkLevelLast[playerid]   = 0;
    pFPS[PlayerID]          = 0;
}
 
public OnPlayerUpdate(playerid) {
    
    // handle fps counters.
    
    if (pFPS[playerid] >= 105) return Kick (playerid);

    new drunknew;
    drunknew = GetPlayerDrunkLevel(playerid);
    
    if (drunknew < 100) { // go back up, keep cycling.
        SetPlayerDrunkLevel(playerid, 2000);
    } else {
        
        if (pDrunkLevelLast[playerid] != drunknew) {
            
            new wfps = pDrunkLevelLast[playerid] - drunknew;
            
            if ((wfps > 0) && (wfps < 200))
                pFPS[playerid] = wfps;
            
            pDrunkLevelLast[playerid] = drunknew;
        }
        
    }
    
}
Is this a ready script? I'm green in this
KnyF is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
How To Instail Samp Cpanel Into Website To Make Samp Server Panel MrTransport Scripting Help 6 14/08/2015 05:16 PM
[HELP] How To Create Turf And /attack System For RP , Im Going To Wiki.Samp And forum Samp ? || +Rep || AmirSlaYeR Scripting Help 9 06/12/2014 02:44 PM
SAMP Add a 'A new version of samp is available' text at the start of samp client. Tomboeg General 16 29/03/2013 06:06 PM
[Plugin] [REL]SAMP-MySQL v0.15 - SAMP 0.3 supported!!! corrected version uploaded... ADreNaLiNe-DJ Plugin Development 1016 04/08/2010 09:43 PM


All times are GMT. The time now is 02:06 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.