SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07/08/2019, 02:30 AM   #1
Vulk
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 3
Reputation: 0
Default Server error start

I can't start my server.

Code:
----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, (C)2005-2015 SA-MP Team

[22:25:01] password = ""  (string)
[22:25:01] 
[22:25:01] Server Plugins
[22:25:01] --------------
[22:25:01]  Loading plugin: mysql.so
[22:25:01]  >> plugin.mysql: R41-4 successfully loaded.
[22:25:01]   Loaded.
[22:25:01]  Loading plugin: sscanf.so
[22:25:01] 

[22:25:01]  ===============================

[22:25:01]       sscanf plugin loaded.     

[22:25:01]          Version:  2.8.2        

[22:25:01]    (c) 2012 Alex "******" Cole  

[22:25:01]  ===============================

[22:25:01]   Loaded.
[22:25:01]  Loading plugin: crashdetect.so
[22:25:01]   CrashDetect v4.18.1 is OK.
[22:25:01]   Loaded.
[22:25:01]  Loading plugin: streamer.so
[22:25:01] 

*** Streamer Plugin v2.8.2 by Incognito loaded ***

[22:25:01]   Loaded.
[22:25:01]  Loaded 4 plugins.

[22:25:01] 
[22:25:01] Filterscripts
[22:25:01] ---------------
[22:25:01]   Loading filterscript 'MAPEOS.amx'...
[22:25:01]   Loaded 1 filterscripts.

[22:25:01] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[22:25:01] [debug]  cache_get_row
[22:25:01] [debug]  cache_get_row_int
[22:25:01] [debug]  cache_get_data
[22:25:01] [debug]  cache_get_field_content_int
[22:25:01] [debug]  cache_get_field_content
[22:25:01] [debug]  cache_get_field_content_float
[22:25:01] [debug] Run time error 19: "File or function is not found"
[22:25:01] [debug]  cache_get_row
[22:25:01] [debug]  cache_get_row_int
[22:25:01] [debug]  cache_get_data
[22:25:01] [debug]  cache_get_field_content_int
[22:25:01] [debug]  cache_get_field_content
[22:25:01] [debug]  cache_get_field_content_float
[22:25:01] Script[gamemodes/Gamemode.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
[22:25:01] Number of vehicle models: 0
Code:
echo Executing Server Config...
lanmode 0
rcon_password antirconxd
maxplayers 140
port 7777
hostname Test Roleplay 
password
gamemode0 Gamemode
filterscripts MAPEOS
announce 0
query 1
plugins mysql.so sscanf.so crashdetect.so streamer.so
chatlogging 0
weburl www..com
onfoot_rate 40
incar_rate 40
weapon_rate 40
stream_distance 600.0
stream_rate 1000
maxnpc 50
logtimeformat [%H:%M:%S]
language Espaņol
connseedtime 300000
sleep 5
cookielogging 1
db_logging 1
db_log_queries 1
minconnectiontime 0
logqueries 0
Vulk is offline   Reply With Quote
Old 07/08/2019, 08:18 AM   #2
Calisthenics
Gangsta
 
Join Date: May 2018
Posts: 662
Reputation: 96
Default Re: Server error start | HELP

`cache_get_data` function was removed in R40 and above.

https://github.com/pBlueG/SA-MP-MySQ...ases/tag/R39-6
Calisthenics is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
I have an error while start the server Grimlock Scripting Help 3 28/06/2016 06:43 PM
I have an error while start the server Grimlock Server Support 0 27/06/2016 09:27 AM
Server Start Error Guest9328472398472 Server Support 5 30/06/2014 10:24 AM
Error when trying to start server Sweez Scripting Help 2 20/10/2013 03:46 PM
i have an error when i start my server:( Mr.Dexter Server Support 2 05/04/2013 10:00 PM


All times are GMT. The time now is 04:22 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.