SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Tutorials

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04/06/2018, 10:09 AM   #11
Stefand
Gangsta
 
Stefand's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Location: The Netherlands
Posts: 779
Reputation: 27
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

Quote:
Originally Posted by GRiMMREAPER View Post
As anyone else ran across this issue? I haven't had any issues while following the steps indicated in the OP.
I followed the OP, I have object.dff and servertexture.txd, no idea why it is a faulty model.
I'll do some testing with other objects.
__________________


Scripter & Mapper
_______________________
Stefand is offline   Reply With Quote
Old 08/07/2018, 09:45 PM   #12
waysemir
Little Clucker
 
Join Date: Oct 2014
Posts: 31
Reputation: 3
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

thanks
waysemir is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2018, 08:10 AM   #13
SapMan
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 112
Reputation: 12
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

HELP PLEASE!

1) Captura.JPG

2) Captura1.JPG

3) Captura2.JPG

4) Captura3.JPG

5) Captura4.JPG

6)

7)



9)

10)

11)
SapMan is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2018, 08:33 AM   #14
GRiMMREAPER
Huge Clucker
 
GRiMMREAPER's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 231
Reputation: 60
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

Is logo a .png? If not, it should.
GRiMMREAPER is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2018, 03:23 PM   #15
SapMan
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 112
Reputation: 12
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

Quote:
Originally Posted by GRiMMREAPER View Post
Is logo a .png? If not, it should.
Is .JPG ¿must be .png?

Captura.JPG

sa-mp-202.jpg

sa-mp-203.jpg

Last edited by SapMan; 05/08/2018 at 04:03 PM.
SapMan is offline   Reply With Quote
Old 05/08/2018, 06:34 PM   #16
DBZdabIt3Bro7
Banned
 
Join Date: Sep 2017
Location: Lovely name, right?
Posts: 76
Reputation: 8
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

Quote:
Originally Posted by SapMan View Post
It does not need to be a portable network graphics file, as it's simply compressed in the TXD.

I'm not sure about the newer DL limits, but as far as I remember reading, IDs start at negative 2000, you should check up on that. Don't take my word for it though.
DBZdabIt3Bro7 is offline   Reply With Quote
Old 06/08/2018, 12:42 AM   #17
SapMan
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 112
Reputation: 12
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

Quote:
Originally Posted by GRiMMREAPER View Post
Is logo a .png? If not, it should.
Hello Friend. I think they are the images that I download from the Internet, I used an image that comes by default in the models folder and if the image appears.

Captura.JPG

Captura1.JPG

Captura2.JPG

Will it be the compression of the image or the size? How can I solve that?
SapMan is offline   Reply With Quote
Old 07/08/2018, 05:26 PM   #18
GRiMMREAPER
Huge Clucker
 
GRiMMREAPER's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 231
Reputation: 60
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

Quote:
Originally Posted by SapMan View Post
Hello Friend. I think they are the images that I download from the Internet, I used an image that comes by default in the models folder and if the image appears.

Attachment 11790

Attachment 11791

Attachment 11792

Will it be the compression of the image or the size? How can I solve that?
I just rechecked every step of this tutorial was able to get an image to show up in-game, so I don't know what else to tell you.
GRiMMREAPER is offline   Reply With Quote
Old 25/08/2018, 11:25 AM   #19
AhmAA
Little Clucker
 
Join Date: May 2017
Posts: 9
Reputation: 0
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

I have the same problem llike @SapMan but when i created my first custom TD it works but my second still not working!
AhmAA is offline   Reply With Quote
Old 20/09/2018, 11:41 AM   #20
VitoCo
Little Clucker
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 2
Reputation: 0
Default Re: Custom on-screen textures for SA:MP 0.3.7-DL

After point 14 the white rectangle vanishes, but my TextDraw isn't added. Instead of him at me the empty screen. I have made everything correctly, on a lesson. Changes of the size haven't helped.
VitoCo is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Custom Object Textures? XtremeRz SA-MP 0.3.DL 1 07/02/2018 09:15 AM
How can i make custom textures? GTLS Scripting Help 3 18/05/2015 05:44 PM
[Question] Custom textures Chale4tee7 Scripting Help 0 05/11/2013 05:51 PM
Custom textures Darien Scripting Help 4 03/04/2012 07:47 PM


All times are GMT. The time now is 10:51 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.