SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help > Help Archive

 
 
Thread Tools Display Modes
Old 26/05/2010, 06:38 PM   #1
cAMo
Big Clucker
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 134
Reputation: 0
Default Limits for Dialogs?

What are the limits, if any, for dialogs?
cAMo is offline  
Old 26/05/2010, 06:43 PM   #2
-Rebel Son-
High-roller
 
-Rebel Son-'s Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: The south.
Posts: 1,008
Reputation: 36
Default Re: Limits for Dialogs?

Check the Wiki. i think its like 1.3k?
__________________
XFIRE: Dhambley || MSN: truth420@live.com || Volunteer FireFighter/EMS, Rep me for saving lives!
-Rebel Son- is offline  
Old 26/05/2010, 06:48 PM   #3
NewTorran
Huge Clucker
 
Join Date: May 2010
Posts: 415
Reputation: 4
Default Re: Limits for Dialogs?

I dont think there is any for Dialogs, I cant see any on the wiki
NewTorran is offline  
Old 26/05/2010, 06:49 PM   #4
IanDaCJ
Big Clucker
 
IanDaCJ's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Malta, Got A Problem Punk? Jk
Posts: 124
Reputation: 7
Default Re: Limits for Dialogs?

Quote:
Originally Posted by cAMo
What are the limits, if any, for dialogs?
there isnt any LIMIT for dialogs but u have to use strings and shit XD
__________________
----------------------------------------------------
Gamemode:
Germany Vs USA (Desert TDM)

FilterScripts:
NCC The Name Colour Changer
GSkin v1 (All Gangster Skins List Dialog)
GSkin v2 (All Skin Input Dialog)
Drugz The Drug System

Tutorials:
How To Create A INPUT Dialog Newest!
----------------------------------------------------
IanDaCJ is offline  
Old 26/05/2010, 06:53 PM   #5
NewTorran
Huge Clucker
 
Join Date: May 2010
Posts: 415
Reputation: 4
Default Re: Limits for Dialogs?

Quote:
Originally Posted by IanDaCJ
Quote:
Originally Posted by cAMo
What are the limits, if any, for dialogs?
there isnt any LIMIT for dialogs but u have to use strings and shit XD
You dont HAVE to use them
NewTorran is offline  
Old 26/05/2010, 07:35 PM   #6
Joe Staff
High-roller
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,593
Reputation: 379
Default Re: Limits for Dialogs?

If you make a dialog with an ID greater than 31k it won't work.
Joe Staff is offline  
Old 26/05/2010, 07:39 PM   #7
NewTorran
Huge Clucker
 
Join Date: May 2010
Posts: 415
Reputation: 4
Default Re: Limits for Dialogs?

Quote:
Originally Posted by Joe Staff
If you make a dialog with an ID greater than 31k it won't work.
Whos going to have 31k dialogs? :P
NewTorran is offline  
Old 26/05/2010, 08:03 PM   #8
Mechscape
Huge Clucker
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 437
Reputation: 0
Default Re: Limits for Dialogs?

Quote:
Originally Posted by Joe Torran C
Quote:
Originally Posted by Joe Staff
If you make a dialog with an ID greater than 31k it won't work.
Whos going to have 31k dialogs? :P
Me :P
Mechscape is offline  
Old 26/05/2010, 08:08 PM   #9
Joe Staff
High-roller
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,593
Reputation: 379
Default Re: Limits for Dialogs?

If you go looking through any of my filterscripts or includes that use dialogs, you'll see that there's a way around it.

pawn Code:
//Define what dialogid to use
#define USE_DIALOG_ID 0

//Calling the Dialog
ShowPlayerDialog(playerid,USE_DIALOG_ID,......);
SetPVarInt(playerid,"DIALOGID",0);

//OnDialogResponse
if(dialogid!=USE_DIALOG_ID)return 1;
switch(GetPVarInt(playerid,"DIALOGID"))
{
  case 0:
  {
    //Function
  }
  case 1:
  {
    //A different dialog
  }
}
So you see it only uses 1 dialogid, but it uses a PVar (can use a player array like new DialogID[MAX_PLAYERS]) to tell the difference.
Joe Staff is offline  
Old 26/05/2010, 08:12 PM   #10
[HiC]TheKiller
High-roller
 
Join Date: Mar 2008
Location: New Zealand
Posts: 2,629
Reputation: 410
Default Re: Limits for Dialogs?

Also remember that dialog ID's have to be MAX_PLAYERS appart =].
__________________
[HiC]TheKiller is offline  
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
About limits bajskorv123 Help Archive 4 03/04/2010 02:32 PM
Why there are so low limits for SA:MP? yugokoral Help Archive 3 28/09/2009 05:54 PM
SA:MP Limits NeptoZ General 30 19/01/2009 03:32 PM


All times are GMT. The time now is 11:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.