SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09/02/2019, 12:57 PM   #1
broberto28
Little Clucker
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 2
Reputation: 0
Default [HELP] Server Debug and admin commandos with problem

Hello friends, I have a problem that I am not able to solve .. The commands of admin, when used by players is not appearing Command invalid like the other normal commands, is not appearing anything .. I would like to solve this, Thanks


I am also facing these problems below, follows server log (I do not know if there is connection with the bug)

[12:03:09] [debug] Run time error 4: "Array index out of bounds"
[12:03:09] [debug] Accessing element at index 299 past array upper bound 298
[12:03:09] [debug] AMX backtrace:
[12:03:09] [debug] #0 0004d9f0 in public SS_OnGameModeInit () from RPG.amx
[12:03:09] [debug] #1 00012cc0 in public Itter_OnGameModeInit () from RPG.amx
[12:03:09] [debug] #2 native CallLocalFunction () [004743b0] from samp-server.exe
[12:03:09] [debug] #3 000121bc in public ScriptInit_OnGameModeInit () from RPG.amx
[12:03:09] [debug] #4 000111a4 in public zcmd_OnGameModeInit () from RPG.amx
[12:03:09] [debug] #5 native CallLocalFunction () [004743b0] from samp-server.exe
[12:03:09] [debug] #6 0000da24 in public SSCANF_OnGameModeInit () from RPG.amx
[12:03:09] [debug] #7 00000580 in public OnGameModeInit () from RPG.amx
[12:03:09]
broberto28 is offline   Reply With Quote
Old 11/02/2019, 09:37 PM   #2
ConnorW
Huge Clucker
 
ConnorW's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Los Santos
Posts: 214
Reputation: 66
Default Re: [HELP] Server Debug and admin commandos with problem

Compile with debug level 3 to get more details what cause the crash
/yourpath/pawno/pawn.cfg > -d3
__________________



ConnorW is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Server Debug Spam Thoma Scripting Help 2 16/08/2015 07:58 AM
Server debug errors mcivo Server Support 2 17/03/2015 11:16 PM
[Help]Server crash Debug please help jesdynguyen Server Support 1 28/04/2014 12:00 AM
[ajuda]bloquear commandos zcmd array13 Português/Portuguese 1 21/08/2011 06:56 PM
[HELP] Debug for server on Localhost! Wiejeben Server Support 1 09/06/2009 03:25 PM


All times are GMT. The time now is 04:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.