SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Other > Everything and Nothing

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 20/11/2008, 06:39 PM   #51
Vetle
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2007
Location: https://steamcommunity.com/id/vetleledaal/
Posts: 135
Reputation: 6
Default Re: GTA4 System Requirements

Quote:
Originally Posted by JaTochNietDan
Quote:
Originally Posted by Killerkid.
You may think it sucks if you do that's fine just don't go in any topics with 'GTAIV' or 'GTA4' in the title because you've got no reason to.
You can't compare console to pc, pc version is totally different, you've got lots of limits on consoles and pc doesn't have as much limits.
So before saying something sucks actually play it.
Heh, thats not why I dislike the game. I dislike it because Rockstar didn't keep their promise from back in the old days .
what promise?
Vetle is offline   Reply With Quote
Old 20/11/2008, 10:26 PM   #52
Patrik356b
Gangsta
 
Patrik356b's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Sweden
Posts: 585
Reputation: 24
Default Re: GTA4 System Requirements

I don't get how this thing counts:


The CPU Speed is actually 2.1 GHZ & My Video Card meets the minimum :S
Patrik356b is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2008, 03:49 PM   #53
SaW
Gangsta
 
SaW's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: JernejL's backyard.
Posts: 874
Reputation: 57
Default Re: GTA4 System Requirements

Use yougamers, it's more specific.
__________________
When you have a shot at victory, be damn sure you take it.
SaW is offline   Reply With Quote
Old 21/11/2008, 10:37 PM   #54
LethaL
Huge Clucker
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 329
Reputation: 35
Default Re: GTA4 System Requirements

Quote:
Originally Posted by Patrik356b / Ryder17z
I don't get how this thing counts:

The CPU Speed is actually 2.1 GHZ & My Video Card meets the minimum :S
its still going to be unplayable, unless there is a <800x600 resolution
LethaL is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2008, 03:59 AM   #55
High
Little Clucker
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 7
Reputation: 0
Default Re: GTA4 System Requirements

you don't need a quad core to play it on max graphics, it's just RockStar's way of not getting into too much details, also since the game gone gold before november, the 2.5 gig of ram in winXP is also bullshit, and you can easily guess why they changed it.
High is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2008, 05:04 AM   #56
juio1234
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: GTA4 System Requirements

Will the Ati HD 2600 Pro 512mb run IV?? it only says about the X Series for ATI
juio1234 is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2008, 06:26 AM   #57
SaW
Gangsta
 
SaW's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Location: JernejL's backyard.
Posts: 874
Reputation: 57
Default Re: GTA4 System Requirements

Quote:
Originally Posted by CrazyK
Will the Ati HD 2600 Pro 512mb run IV?? it only says about the X Series for ATI
www.yougamers.com
__________________
When you have a shot at victory, be damn sure you take it.
SaW is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2008, 08:15 AM   #58
juio1234
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 60
Reputation: 0
Default Re: GTA4 System Requirements

Quote:
Originally Posted by SaW
Quote:
Originally Posted by CrazyK
Will the Ati HD 2600 Pro 512mb run IV?? it only says about the X Series for ATI
www.yougamers.com
i dont have it in my computer, i just wanna know cuz i wanna buy it

so does anyone know??
juio1234 is offline   Reply With Quote
Old 22/11/2008, 08:53 AM   #59
KingJ
Huge Clucker
 
Join Date: Feb 2008
Location: UK
Posts: 365
Reputation: 64
Default Re: GTA4 System Requirements

GTA IV is now available on steam (but not if you're Australian apparently) for $40 + tax. If you pre order they also throw in Vice City free.
__________________
KINGJ.NET Game Servers is now owned by SmartBytes LLC. Click here for more information!
KingJ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Can I Run GTA4 on even low maybe? BP13 Everything and Nothing 13 10/08/2012 07:02 AM
What are the pc requirements to run gta and samp? -EmAn General 2 16/01/2010 11:06 PM
Help with requirements crazycarpet Server Support 9 07/01/2010 03:15 PM
Requirements SlashPT Server Support 25 06/01/2010 07:34 PM


All times are GMT. The time now is 06:39 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.