SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01/10/2019, 07:24 PM   #1
axellech
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 212
Reputation: 0
Default Erro para compilar

Alguem pode me ajudar com isso? estou tentando desde cedo arrumar, vi varias coisas mas mesmo assim ainda não consegui, estou tento este erro para compilar o gamemode.


PHP Code:
Pawn compiler 3.2.3664              Copyright (c1997-2006ITB CompuPhase

Usage
:   pawncc <filename> [filename...] [options]

Options:
         -
A<num>  alignment in bytes of the data segment and the stack
         
-a       output assembler code
         
-C[+/-]  compact encoding for output file (default=+)
         -
c<namecodepage name or numbere.g1252 for Windows Latin-1
         
-Dpath   active directory path
         
-d<num>  debugging level (default=-d3)
             
0    no symbolic informationno run-time checks
             1    run
-time checksno symbolic information
             2    full debug information 
and dynamic checking
             3    same 
as -d2but implies -O0
         
-e<nameset name of error file (quiet compile)
         -
H<hwndwindow handle to send a notification message on finish
         
-i<namepath for include files
         
-l       create list file (preprocess only)
         -
o<nameset base name of (P-codeoutput file
         
-O<num>  optimization level (default=-O0)
             
0    no optimization
             1    JIT
-compatible optimizations only
             2    full optimizations
         
-p<nameset name of "prefix" file
         
-r[namewrite cross reference report to console or to specified file
         
-S<num>  stack/heap size in cells (default=4096)
         -
s<num>  skip lines from the input file
         
-t<num>  TAB indent size (in character positions, default=8)
         -
v<num>  verbosity level0=quiet1=normal2=verbose (default=2)
         -
w<num>  disable a specific warning by its number
         
-X<num>  abstract machine size limit in bytes
         
-XD<num> abstract machine data/stack size limit in bytes
         
-\       use '\' for escape characters
         -^       use '
^' for escape characters
         -;[+/-]  require a semicolon to end each statement (default=+)
         -([+/-]  require parantheses for function invocation (default=-)
         sym=val  define constant "sym" with value "val"
         sym=     define constant "sym" with value 0

Options may start with a dash or a slash; the options "-d0" and "/d0" are
equivalent.

Options with a value may optionally separate the value from the option letter
with a colon (":") or an equal sign ("="). That is, the options "-d0", "-d=0"
and "-d:0" are all equivalent.
Header size:              0 bytes
Code size:                0 bytes
Data size:                0 bytes
Stack/heap size:      16384 bytes; estimated max. usage=2 cells (8 bytes)
Total requirements:   16384 bytes
[Finished in 0.1s with exit code 3]
[cmd: ['
pawncc.exe', 'wa-rpg.pwn', '-;+', '-v2', '-d3', '-Z+', '-//)+']]
[dirC:\Users\Marcelo\Desktop\rpg\server\gamemodes]
[
pathC:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0\;C:\Windows\System32\OpenSSH\;C:\Program Files\NVIDIA Corporation\NVIDIA NvDLISR;C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\PhysX\Common;C:\Program Files\nodejs\;C:\Program Files\dotnet\;C:\Program Files (x86)\dotnet\;C:\Program Files\MySQL\MySQL Shell 8.0\bin\] 
axellech is offline   Reply With Quote
Old 03/10/2019, 12:49 PM   #2
axellech
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 212
Reputation: 0
Default Re: Erro para compilar

Alguem?
axellech is offline   Reply With Quote
Old 03/10/2019, 04:56 PM   #3
K3nshiro
Little Clucker
 
K3nshiro's Avatar
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 18
Reputation: 0
Default Re: Erro para compilar

Ta usando Sublime 3? o caminho do compilador deve está errado...
__________________
Iniciante Pawn .
K3nshiro is offline   Reply With Quote
Old 03/10/2019, 05:20 PM   #4
Malandrin
Huge Clucker
 
Malandrin's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 404
Reputation: 23
Default Re: Erro para compilar

O caminho ao compilador está errado ou está faltando e/ou está errado os parâmetros.

PHP Code:
{
    
"cmd": ["pawncc.exe""-i includes""$file""-;+"],
    
"path""C:/caminho/para/o/pawno"

Malandrin is offline   Reply With Quote
Old 03/10/2019, 07:12 PM   #5
axellech
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 212
Reputation: 0
Default Re: Erro para compilar

Quote:
Originally Posted by Malandrin View Post
O caminho ao compilador está errado ou está faltando e/ou está errado os parâmetros.

PHP Code:
{
    
"cmd": ["pawncc.exe""-i includes""$file""-;+"],
    
"path""C:/caminho/para/o/pawno"

Caminho ta certo, quando ta errado aparece outro erro.

to usando o zeex compiler no sublime, e ta dando isso.
axellech is offline   Reply With Quote
Old 03/10/2019, 07:33 PM   #6
Malandrin
Huge Clucker
 
Malandrin's Avatar
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 404
Reputation: 23
Default Re: Erro para compilar

Tenta isso:

PHP Code:
{
    
"cmd": ["pawncc.exe""-i includes""$file""-(+""-;+""-r""-O0""-d3""-Z"],
    
"path""diretorio"

Malandrin is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] Pawno dando erro para compilar JoaoBorges Português/Portuguese 3 03/07/2017 07:35 PM
[Ajuda] [URGENTE] Erro para compilar TeercioFelipe Português/Portuguese 5 31/05/2014 09:02 PM
[Ajuda] Erro ao Compilar 0.3c para 0.3d Marshall_Elite Português/Portuguese 10 02/01/2012 06:29 AM
[ERRO]Erro na hora de compilar lawl_d2d Português/Portuguese 4 13/03/2010 05:25 PM
[ERRO]Erro na hora de compilar riad12 Português/Portuguese 11 13/02/2010 06:41 PM


All times are GMT. The time now is 12:21 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.