SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > Non-English > Languages > Português/Portuguese

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 17/11/2019, 08:06 PM   #1
axellech
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 213
Reputation: 0
Default warning 217: loose indentation?

Alguém me ajuda resolver isso, vi que tem algo relacionando a espaço, mas não consegui arrumar.

Code:
        if(PlayerInfo[playerid][pFaccion] == Fabricas2[f][pBanda])
				        {
				        if(PlayerInfo[playerid][pRango] == 6)
				        {
				            if(Fabricas2[f][pCantidadDinero] >= 500000)
				            {
								new cantidadchale, cantidadmaxima = 24, cantidadxchale = 50000;
				                if(Fabricas2[f][pChalecos] >= 24) return SendClientMessage(playerid,-1,"xxx.");
				                if(Fabricas2[f][pChalecos] > 14 && Fabricas2[f][pChalecos] < 24)
				                {
				                    cantidadchale = cantidadmaxima - Fabricas2[f][pChalecos]; 	cantidadxchale = cantidadchale;
				                }
				                else { cantidadchale = 10; cantidadxchale = 500000; }
				                SendClientMessage(playerid,-1,"Você comprou coletes.");
								Fabricas2[f][pCantidadDinero] -= cantidadxchale;
								Fabricas2[f][pChalecos] += cantidadchale;
								ActualizarCantidadChalecos2(f);
								ActualizarDineroPared2(f);
								UpdateAllBagsMoney2(f);
						
							
								ActualizarCantidadTChale2(f);

							
								GuardarFabrica2(f);
							}
							}
							}
							else SendClientMessage(playerid,-1,"Não tem dinheiro suficiente em sua fabrica.");
                        }
                    }
                }
		    }
        }
axellech is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2019, 08:19 PM   #2
NWDMadara
Gangsta
 
NWDMadara's Avatar
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 511
Reputation: 16
Default Re: warning 217: loose indentation?

O código está dessa forma mesmo (me refiro à identação) ou é bug?
NWDMadara is offline   Reply With Quote
Old 17/11/2019, 08:48 PM   #3
axellech
Huge Clucker
 
Join Date: Mar 2016
Posts: 213
Reputation: 0
Default Re: warning 217: loose indentation?

Quote:
Originally Posted by NWDMadara View Post
O código está dessa forma mesmo (me refiro à identação) ou é bug?
Bug.

Consegui resolver aqui.
axellech is offline   Reply With Quote
Old 18/11/2019, 01:36 AM   #4
moura98
Huge Clucker
 
moura98's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Location: Brasil
Posts: 420
Reputation: 20
Default Re: warning 217: loose indentation?

No topo

Code:
#pragma tabsize 0
moura98 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
help warning loose indentation skiplovebra Scripting Help 3 21/04/2018 04:43 AM
[Ajuda] warning 217: loose indentation, warning 202: number of arguments does not match definition NATANGameron Português/Portuguese 7 05/04/2017 01:36 AM
warning 217: loose indentation MattafixTM Scripting Help 9 05/05/2016 12:41 PM
Warning 217: loose indentation wajahatlog Scripting Help 5 21/07/2013 10:11 PM
Warning 217: loose indentation? Smokkr Scripting Help 4 28/08/2012 07:37 PM


All times are GMT. The time now is 04:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.