SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 28/11/2019, 03:29 AM   #1
Leaky
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 64
Reputation: 12
Default Issue with discord connector on host

So I am about to start a new DM server but this is the issue I'm facing, the discord plugin won't work on the test control panel. I went to ultra-h to get a FREE server to use for testing my gamemode with close friends and persons who will help me during the launch, anyways all plugins load except the discord connector plugin. When I check the logs to see if I can find any error, there is none.

This is the only message I see about the discord plugin
PHP Code:
[04:12:27]  Loading plugindiscord-connector.so


----------
Loaded log file"server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.DL-R1, (C)2005-2018 SA-MP Team

[05:07:41password ""  (string)
[
05:07:41
[
05:07:41Server Plugins
[05:07:41] --------------
[
05:07:41]  Loading plugincrashdetect.so
[05:07:41]   CrashDetect plugin 4.19.4
[05:07:41]   Loaded.
[
05:07:41]  Loading pluginstreamer.so
[05:07:41

*** 
Streamer Plugin v2.9.4 by Incognito loaded ***

[
05:07:41]   Loaded.
[
05:07:41]  Loading pluginMapAndreas.so
[05:07:41]   Loaded.
[
05:07:41]  Loading plugindiscord-connector.so 
Once it reaches this part to load, there is nothing coming up after that line I posted above, I don't know why because It works well on localhost now it doesn't work at all on Ultra-h and then because it won't pass that line, my script won't even load either. Does anyone know what causes this issue?

PS: I tried to go back to the plugin page but it shows me an error saying I have no access to the page.
__________________

Last edited by Leaky; 28/11/2019 at 04:45 AM.
Leaky is offline   Reply With Quote
Old 28/11/2019, 07:34 PM   #2
BreezeSAMP
Little Clucker
 
Join Date: Dec 2018
Location: Spain
Posts: 21
Reputation: 11
Cool Re: Issue with discord connector on host

Quote:
#include <a_samp>
#include <discord-connector>

#define Discord_Channel_Test "649691607855005706" ((YOUR ID CHANNEL))
new DCC_Channel:Channel_Test;
Quote:
new str_dcc30[400];
if (_:Canal_Channel_Test == 0)
Canal_Channel_Test = DCC_FindChannelById(Discord_Channel_Test);
format(str_dcc30, sizeof(str_dcc30), "test msg");
DCC_SendChannelMessage(Canal_Channel_Test, str_dcc30);

thisss jejeje
BreezeSAMP is offline   Reply With Quote
Old 28/11/2019, 09:13 PM   #3
Leaky
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 64
Reputation: 12
Default Re: Issue with discord connector on host

Quote:
Originally Posted by BreezeSAMP View Post
thisss jejeje
What? if you are talking about the channel ID, I have already defined that and it also works on localhost and the channel ID I got is the channel I want the bot to work with. So I don't think that's the problem, any other suggestions?
__________________
Leaky is offline   Reply With Quote
Old 29/11/2019, 01:30 AM   #4
Leaky
Big Clucker
 
Join Date: Jul 2018
Posts: 64
Reputation: 12
Default Re: Issue with discord connector on host

Update, the log files started to show this message now.

Failed (/lib/i386-linux-gnu/i686/cmov/libc.so.6: version `GLIBC_2.25' not found (required by plugins/discord-connector.so))
__________________
Leaky is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
[Ajuda] discord-connector Mark009 Português/Portuguese 2 08/09/2019 12:53 AM
discord connector ZigGamerx Scripting Help 2 13/04/2019 05:08 AM
Gamemode won't load / discord-connector issue solstice_ Scripting Help 1 25/10/2018 10:25 PM
Help with Discord Connector baki Scripting Help 3 25/06/2018 01:03 PM


All times are GMT. The time now is 07:17 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.