SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Scripting and Plugins > Scripting Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 22/02/2015, 12:34 AM   #1
Dex007HLH
Big Clucker
 
Dex007HLH's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere infront of a computer.
Posts: 121
Reputation: 2
Default See-through TD boxes

So yeah, I've been using boxes for my textdraws, but I don't know how to make it more or less "translucid"
what option determinates that? I apologize for my ignorance.
__________________
This signature was made in 5.706 seconds
Dex007HLH is offline   Reply With Quote
Old 22/02/2015, 12:45 AM   #2
Dex007HLH
Big Clucker
 
Dex007HLH's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Somewhere infront of a computer.
Posts: 121
Reputation: 2
Default Re: See-through TD boxes

Quote:
Originally Posted by ****** View Post
That is determined by the alpha (A) channel in the RGBA colour applied.
Thank you ******!
__________________
This signature was made in 5.706 seconds
Dex007HLH is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
What is the id of these boxes SlonCHL Scripting Help 1 06/11/2013 06:11 PM
can't create boxes Mrich Scripting Help 6 23/03/2013 04:37 PM
Help with boxes Subwoofer Scripting Help 4 03/06/2012 11:37 AM
Textdraw boxes.. Scarred Scripting Help 2 22/10/2011 02:56 AM


All times are GMT. The time now is 05:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.