SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP Server > Server Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03/12/2010, 06:02 PM   #1
neko_ceko
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
Reputation: 0
Default Server won't load all objects..

Well, first of all, the map has 300 objects.

I am using a streamer (MidoStreamer to be exact).

There is no any other map in that interior world.

And the limit is 400..

And still, when I go to the map, only about 200 load.. It's not supposed to be like that, right? Since the limit is 400, so I don't understand why is this happening. Can someone help please?
neko_ceko is offline   Reply With Quote
Old 03/12/2010, 07:50 PM   #2
neko_ceko
Little Clucker
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 23
Reputation: 0
Default Re: Server won't load all objects..

Ah, nevermind, it works with Incognito's streamer.
neko_ceko is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Load objects from scriptfiles? sbaldam1992 Help Archive 0 10/10/2010 04:48 PM
Objects load slow. FabianoC Help Archive 10 24/06/2010 06:37 AM
objects doesnt load aircombat Help Archive 8 21/02/2010 09:59 PM
Objects don't load craponnaruto Help Archive 3 17/08/2009 10:33 PM
Objects don't load (HELP) JoshTheBoss Help Archive 5 01/06/2009 11:35 AM


All times are GMT. The time now is 09:50 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.