SA-MP Forums

Go Back   SA-MP Forums > SA-MP > Client Support

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 30/01/2009, 09:01 PM   #1
ғαιιοцт
High-roller
 
ғαιιοцт's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,428
Reputation: 188
Default Minimize or pause menu crashes gta :(

every time I minimize gta of go to the pause menu to look on the map, my gta gets stuck -_-
first I can't move my mouse anymore (no clicking doesn't make it work)
and when I go to the pause menu again or minimize again to make it work.. gta gets totally stuck and I need to reboot my pc
I can't even use ctrl+alt+del or alt+F4
does anybody know how I can fix this?

please Don't reply:
- than don't minimize:
I really need to minimize gta when working on my mode.. when i need to test new things
you should know how annoying it can be if almost every time your gta crashes


I really need to get this fixed
ғαιιοцт is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:02 PM   #2
Streetplaya
Gangsta
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 603
Reputation: 1
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

ur using vista right?
Streetplaya is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:02 PM   #3
ғαιιοцт
High-roller
 
ғαιιοцт's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,428
Reputation: 188
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

yes i am (vista 64bit)

and Nvidea GForce 9500GT if you need that to
ғαιιοцт is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:04 PM   #4
Vetle
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2007
Location: https://steamcommunity.com/id/vetleledaal/
Posts: 135
Reputation: 6
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

1. get XP
2. dont minimize gta
3. get windowed mode => http://files.filefront.com/GTA+Windo.../fileinfo.html
Vetle is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:05 PM   #5
Streetplaya
Gangsta
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 603
Reputation: 1
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

Quote:
Originally Posted by ғαιιοцт
yes i am (vista 64bit)

and Nvidea GForce 9500GT if you need that to
OT: thats my old gfx card lol now i have 9800gtx+



try to change the gta_sa.exe's compatibility settings
Streetplaya is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:05 PM   #6
ғαιιοцт
High-roller
 
ғαιιοцт's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,428
Reputation: 188
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

Quote:
Originally Posted by !MaVe
Quote:
Originally Posted by ғαιιοцт
yes i am (vista 64bit)

and Nvidea GForce 9500GT if you need that to
OT: thats my old gfx card lol now i have 9800gtx+



try to change the gta_sa.exe's compatibility settings
I tried that before - didn't help

Quote:
Originally Posted by Vetle
1. get XP
2. dont minimize gta
3. get windowed mode => http://files.filefront.com/GTA+Windo.../fileinfo.html
you...

YOU Should know how annoying it can be when you can't minimize gta for testing your gm :@
ғαιιοцт is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:12 PM   #7
Vetle
Big Clucker
 
Join Date: Oct 2007
Location: https://steamcommunity.com/id/vetleledaal/
Posts: 135
Reputation: 6
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

Quote:
Originally Posted by ғαιιοцт
Quote:
Originally Posted by Vetle
1. get XP
2. dont minimize gta
3. get windowed mode => http://files.filefront.com/GTA+Windo.../fileinfo.html
you...

YOU Should know how annoying it can be when you can't minimize gta for testing your gm :@
i do, i used windowed mode for GTAU-MP (crashes on minimizing)
Vetle is offline   Reply With Quote
Old 30/01/2009, 09:14 PM   #8
ғαιιοцт
High-roller
 
ғαιιοцт's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,428
Reputation: 188
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

windowed mode uses d3d9.dll I think and than I can't start sa-mp any more
ғαιιοцт is offline   Reply With Quote
Old 18/03/2009, 09:47 AM   #9
Dujma
Huge Clucker
 
Join Date: Jul 2008
Posts: 415
Reputation: 0
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

To me that only happens when I go back ingame and if I press ESC before the screen (menu) apears.
Dujma is offline   Reply With Quote
Old 18/03/2009, 11:05 AM   #10
ғαιιοцт
High-roller
 
ғαιιοцт's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 1,428
Reputation: 188
Default Re: Minimize or pause menu crashes gta :(

Quote:
Originally Posted by Dujma
To me that only happens when I go back ingame and if I press ESC before the screen (menu) apears.
for me it happens almost always
ғαιιοцт is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Menu Crashes Server cozza123456 Help Archive 0 24/03/2010 03:55 PM
Pause menu at class selection BeckzyBoi Bug Reports 3 19/12/2009 02:49 PM
[Question] How do I know if the player is in PAUSE MENU? BlueRey Help Archive 5 12/11/2009 05:50 PM
WTF? Freezes @ Pause Menu BaskitBawll Client Support 8 11/08/2009 06:29 AM


All times are GMT. The time now is 05:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.